Γιωργο καλησπερα,gep έγραψε: Φίλε Δημήτρη,
Σας έκανα την τιμή και ήρθα στο Zonars και σας ευχαρίστησα γιά την πρόσκληση. Τίποτα το μεμπτό ώς εκεί.
Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις την ανάρτηση μου γιατί απρέπεια χαρακτήρισα το να γράφεις στο φόρουμ μας ότι τα φόρουμ έχουν πεθάνει.
Και ως προς αυτό, από τα γραφόμενά σου δεν είδα καμμία διάθεση επανόρθωσης στο ατόπημα.
Εσύ έχεις την γνώμη σου και εγώ την δικιά μου.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο.
Σας εύχομαι όλους στο Greecewatchclub κάθε επιτυχία στους στόχους σας, απλά εγώ δεν θα πάρω.
Γιώργος
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
με ολο το σεβασμο, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω λιγο στο τι ειναι απρεπεια.
Οπως γνωριζεις και η δικη μου εμπλοκη με τα φορα ειναι μεγαλη και πιθανοτατα να μην μου αρεσει η και να μη συμφωνω με την γνωμη του Δημητρη.
Αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο επι της παρουσης.
Το γεγονος οτι ο Δημητρης εξεφρασε την γνωμη του με κοσμιο τροπο, οσο κι αν μπορει να μας στενοχωρει αυτη η να μην συμφωνουμε, δεν θεωρω οτι συνιστα απρεπεια.
Απρεπεια θα ηταν να χρησιμοποιησει υβριστικο, ειρωνικο κλπ.κλπ.τροπο.
Τη γνωμη του ειπε ο ανθρωπος και αλιμονο αν καθε αντιθετη αποψη, κοσμια διατυπωμενη, θεωρειται απρεπεια, οπου και αν δημοσιοποιειται.
Εξ αλλου οπως ειπε και ο Βολταιρος (αν και μαλλον δεν το ειπε, ασχετα αν του εχει κατοχυρωθει ιστορικα) : ''Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.''
Tωρα αν θελουμε να μπουμε στην ουσια της τοποθετησης του, πιστευω οτι, οσο και αν περνανε κριση, τα φορουμ σαφως και εχουν λογο υπαρξης.
Υπαρχει ακομα αρκετη πληροφορια, καλυπτουν καλυτερα κι εμας τους πιο παλιους και ρομαντικους.
Αλλα και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια στην εξελιξη, στον τροπο επικοινωνιας της νεας γενιας, στην αμεσοτητα των social media.
Εχοντας σαν παραδειγμα τον γιο μου καταλαβαινω οτι fb, insta, etc ειναι σημαντικα στοιχεια πληροφοριας, ενημερωσης και επικοινωνιας γι αυτα τα παιδια.
Αλλα και βλεπω οτι πολλες εταιριες ολο και πιο πολυ τα χρησιμοποιουν σαν μεσο προωθησης.
Θα δουμε....