Θεωρώ, γιατί όντως μιλάω γενικά, ότι μια τέτοια κίνηση από το μεγαλύτερο γκρουπ δεν είναι τυχαία. Αν ήταν μια πιο μικρή εταιρεία θα σου έλεγα ότι ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα, όμως η swatch σίγουρα έχει marketers που τη ψάχνουν τη δουλειά...επομένως κάποιο κενό είδαν στην αγορά κ κοιτάνε να το αρπάξουν, αυτό το κενό ίσως να ήταν ένα νεανικό πολύχρωμο perpetual μηχανικό ρολόι, ίσως, δε ξέρω, δεν έχει να κάνει μόνο με την μηχανή η αναφορά μου, κ γιαυτό είπα στον Ηλία ότι είναι λάθος να το λέμε υπερτιμολογημένο μόνο από τη μηχανή, αλλά βάση έρευνας αγοράς να βρήκαν τί θέλει ο καταναλωτής κ πόσο είναι διατεθειμένος να πληρώσει για αυτό...όλα αυτά θα φανούν στο χειροκρότημα...aris911 έγραψε:Σπυρο η μηχανες με πλαστικα εξαρτήματα σε Ιαπωνικα αλλα και Ελβετικα δεν είναι κατι καινουργιο.DragonAce έγραψε:
Άρη αν δε το καταλαβαινεις τωρα θα το καταλαβεις σε δεκα χρονια...προς το παρων ειναι απλα μια γενικοτητα κ οχι μια γεφυρα στη καλιμπρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παλια ιστορια. Από την πρωτη γενια SWATCH. Και δεν ειδα να προσφερει κατι. Και μαλιστα σχετικα συντομα η εταιρεια τις αντικατεστησε με άλλες μηχανες.
Αρα αν ηταν να δω κατι θα το ειχα δει τοσα χρονια. Ειδες καμια εξελιξη μετα την LEMANIA 5100; Ειδες καμια άλλη μηχανη του γκρουπ εκτος της μηχανης του SYSTEM η την καινουργια που προσπαθει να περασει στην θεση της 5100 (νομιζω ότι εχει και αυτή πλαστικα κομματια αλλα το λεω με επιφυλαξη);
Που είναι λοιπον η εξελιξη;
υγ. Γιώργο η μόδα αλλάζει κ "στήνεται"...μπορείς να συγκρίνεις όμως πλήθος αποτελεσμάτων στο ebay μεταξύ citizen & swatch, μικρή διαφορά...
υγ. είμαι πολύ επιφυλακτικός πώς άνοιξε το ρολόι...