Ω moonwatch-The eagle has landed!!!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: Ω moonwatch-The eagle has landed!!!
Καλορίζικο και καλοφόρετο....ένα ρολόϊ που σίγουρα θα το χαρείς
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8742 times
παιδες νομιζω οτι ο Θοδωρος με την κινηση αυτη μας υπεσκελισε ολους .. η κανω λαθος
εχει κανεις moon με 861 ?
εχει κανεις moon με 861 ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 36 times
με την 321 ειναι να το κρατας σαν κορη οφθαλμου
να ειστε καλα παιδια ολοι. ειναι ενα υπεροχο ρολοι
να ειστε καλα παιδια ολοι. ειναι ενα υπεροχο ρολοι
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
snapper έγραψε:Καλοριζικο και απο μενα του 'moon'..ιου γινεται τελευταια''..
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 36 times
καλησπερα και καλη χρονια και παλι σε ολους.
οταν ειχα παρει το moonwatch δεν ειχα παρατηρησει τη luminova του, δεν ηταν και κατι που με ενδιεφερε αμεσα για το συγκεκριμενο ρολοι. μετα τις κραιπαλες του διημερου, πεφτοντας για κανα διωρο το μεσημερι μπας και ξενερωσουμε λιγο απο τα ξυδια, δεν εβγαλα το ρολοι απο το χερι. μεσα στο σκοταδι γυριζω και βλεπω μια χαρα την ωρα, λεω οκ ειναι και απο luminova, ξυπναω κανα διωρο μετα και βλεπω παλι την ωρα πεντακαθαρα. Παραξενο λεω, πως διατηρηθηκε τοσο πολυ, περοιμενα να μην εχω καθαρες ενδειξεις αλλα ηταν οπως 2 ωρες πριν. Κοιταξα πιο προσεκτικα και ειδα τα 'T' πριν και μετα το Swiss Made και αντιληφθηκα κατι που δεν ειχα παρει χαμπαρι, οτι η Omega χρησιμοποιουσε tritium παλιοτερα στα speedmaster αλλα και σε αλλα της κομματια και το αλλαξε απο τα μεσα προς το τελος των 90'ς. Ειναι προφανες οτι δεν εχει την ενταση της superluminova μετα τη διεγερση, αλλα εχει μεγαλυτερη διαρκεια, ενω εχει παρει μια πολυ ωραια πατινα απο το χρονο την οποια ειχα δει και μου αρεσε αλλα δεν την ειχα συνδυασει με το τριτιο.
Θα μου πεις γιατι μας το λες τωρα? ελα ντε. ξυπνησα και μου εκανε εντυπωση το ποσο ασχετος υπηρξα σε αυτη την παραμετρο
οταν ειχα παρει το moonwatch δεν ειχα παρατηρησει τη luminova του, δεν ηταν και κατι που με ενδιεφερε αμεσα για το συγκεκριμενο ρολοι. μετα τις κραιπαλες του διημερου, πεφτοντας για κανα διωρο το μεσημερι μπας και ξενερωσουμε λιγο απο τα ξυδια, δεν εβγαλα το ρολοι απο το χερι. μεσα στο σκοταδι γυριζω και βλεπω μια χαρα την ωρα, λεω οκ ειναι και απο luminova, ξυπναω κανα διωρο μετα και βλεπω παλι την ωρα πεντακαθαρα. Παραξενο λεω, πως διατηρηθηκε τοσο πολυ, περοιμενα να μην εχω καθαρες ενδειξεις αλλα ηταν οπως 2 ωρες πριν. Κοιταξα πιο προσεκτικα και ειδα τα 'T' πριν και μετα το Swiss Made και αντιληφθηκα κατι που δεν ειχα παρει χαμπαρι, οτι η Omega χρησιμοποιουσε tritium παλιοτερα στα speedmaster αλλα και σε αλλα της κομματια και το αλλαξε απο τα μεσα προς το τελος των 90'ς. Ειναι προφανες οτι δεν εχει την ενταση της superluminova μετα τη διεγερση, αλλα εχει μεγαλυτερη διαρκεια, ενω εχει παρει μια πολυ ωραια πατινα απο το χρονο την οποια ειχα δει και μου αρεσε αλλα δεν την ειχα συνδυασει με το τριτιο.
Θα μου πεις γιατι μας το λες τωρα? ελα ντε. ξυπνησα και μου εκανε εντυπωση το ποσο ασχετος υπηρξα σε αυτη την παραμετρο
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster