Παιχνιδια ''πλουσιων''Marine master έγραψε:ποίος ο λόγος να μετατρέψεις ένα ρολόι με σκοπό να το κάνεις πιο ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, αλλά συγχρόνως να καταργείς την προστασία την κορώνας?
Παντως δειχνει πολυ ωραιο!
Παιχνιδια ''πλουσιων''Marine master έγραψε:ποίος ο λόγος να μετατρέψεις ένα ρολόι με σκοπό να το κάνεις πιο ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, αλλά συγχρόνως να καταργείς την προστασία την κορώνας?
Γιατί δεν το έκανε η Ρόλεξ. Η Project X είναι εταιρεία μετατροπής ρολογιών Ρόλεξ.marios_ch έγραψε:Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο από την Ρολεξ.......
Για να θυμίζει τα Big Crown Submariners του 50 και του 60 που δεν είχαν προστατευτικά κορώνας, όπως τα 6536, 6538, 5508 και 5510.Marine master έγραψε:ποίος ο λόγος να μετατρέψεις ένα ρολόι με σκοπό να το κάνεις πιο ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, αλλά συγχρόνως να καταργείς την προστασία την κορώνας;
Είτε μπορεί να μην είσαι τόσο κλασσικούρας στα Sub.Marine master έγραψε:To κατάλαβα πως έγινε για να δείχνει πιο ρετρό, αλλά δεν παύει να είναι οξύμωρο....
Πάντως παιδιά το κοιτάζω εδώ και κανά δυο λεπτά και δεν μπορώ να βρώ τίποτα ωραίο πέρα από το λογότυπο.....
Είτε πολύ κλασσικούρας είμαι, είτε πολύ κολλημένος με το sub.....αλλά έτσι όπως το έκαναν μου φαίνεται πετσοκομμένο....