Καλησπέρα κ απο εμένα. Ονομάζομαι Αντωνης, κάτοικος Αθηνών, στα 41 μου, και το ρολόι είναι αυτό με το οποίο δεν μπορώ να ζήσω χωρίς. Η μόνη περίοδος που βγαίνει απο το χέρι μου είναι στη θάλασσα. Αδιάβροχο, ξεαδιάβροχο, δεν αντέχω στη σκέψη οτι μία στο δισεκατομμυριο κάτι μπορεί να συμβεί. Κρέμεται απο την ομπρέλλα κ με περιμένει υπομονετικά να βγώ. Η συλλογή μου (δεν μπορώ να την ονομάσω ετσι μιάς κ δεν τα συλλέγω με την έννοια του συλλέκτη) είναι πολυ ταπεινή, σε σχέση με τα όσα εχω δει κ διαβάσει εδω μέσα ένα διμηνο που σας διαβάζω τώρα πρίν αποφασίσω να γραφτώ (επιτέλους τελεία). Το ιδανικό, για εμένα, ρολόι είναι απαραίτητα αναλογικό με φωσφορίζοντες δείκτες κ ένδειξη ημέρας κ ημερομηνίας (ας όψεται το Seiko 5 Automatic που ήταν το πρώτο μου ρολόι κ δώρο του πατέρα μου). Σε δεύτερη πολύ κοντινή επιλογή έρχονται τα ana-digi. Φωτογραφίες δεν έχω, σκοπεύω όμως σύντομα να δείξω μόλις βγάλω κ μάθω πως "ανεβαίνουν". Συγχωρήστε μου τα όποια λάθη μια κ είναι το πρώτο μου φόρουμ στο οποίο συμμετέχω.