Εξαιρετικό!!!!rokman έγραψε:Καλημέρα σε όλους
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικό!!!!rokman έγραψε:Καλημέρα σε όλους
Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Μάρκο έχω την αίσθηση ότι η τάση για μεγάλα ρολόγια αρχίζει να αλλάζει ή τουλάχιστον οι εταιρείες άρχισαν να βγάζουν και μικρότερα μεγέθη. Η omega βγάζει το railmaster σε 38 το le και 40 το κανονικό. Θα δούμε που πάει το πράγμα...markosgr28 έγραψε:Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Μακάρι, όντως βλέπω αρκετά νέα να είναι σε πιο λογικά μεγέθη με πρώτη την Ω.... Από την άλλη η Rolex τα μεγαλώνει, αλλά είναι ακόμα σε λογικά μεγέθη...rokman έγραψε:Μάρκο έχω την αίσθηση ότι η τάση για μεγάλα ρολόγια αρχίζει να αλλάζει ή τουλάχιστον οι εταιρείες άρχισαν να βγάζουν και μικρότερα μεγέθη. Η omega βγάζει το railmaster σε 38 το le και 40 το κανονικό. Θα δούμε που πάει το πράγμα...markosgr28 έγραψε:Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Μήπως πρώτη τόλμησε η JLC με το ultra thin στα 34 μμ; Μετά ακολούθησαν τα μεγαλύτεραmarkosgr28 έγραψε:Μακάρι, όντως βλέπω αρκετά νέα να είναι σε πιο λογικά μεγέθη με πρώτη την Ω.... Από την άλλη η Rolex τα μεγαλώνει, αλλά είναι ακόμα σε λογικά μεγέθη...rokman έγραψε:Μάρκο έχω την αίσθηση ότι η τάση για μεγάλα ρολόγια αρχίζει να αλλάζει ή τουλάχιστον οι εταιρείες άρχισαν να βγάζουν και μικρότερα μεγέθη. Η omega βγάζει το railmaster σε 38 το le και 40 το κανονικό. Θα δούμε που πάει το πράγμα...markosgr28 έγραψε:Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Γι αυτο η rolex μεγαλωσε το sd και ετοιμαζεται να μεγαλωσει το sub.rokman έγραψε:Μάρκο έχω την αίσθηση ότι η τάση για μεγάλα ρολόγια αρχίζει να αλλάζει ή τουλάχιστον οι εταιρείες άρχισαν να βγάζουν και μικρότερα μεγέθη. Η omega βγάζει το railmaster σε 38 το le και 40 το κανονικό. Θα δούμε που πάει το πράγμα...markosgr28 έγραψε:Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Λιτό. Ουκ εν τω πολλώ το ευ.gep έγραψε:Μήπως πρώτη τόλμησε η JLC με το ultra thin στα 34 μμ; Μετά ακολούθησαν τα μεγαλύτεραmarkosgr28 έγραψε:Μακάρι, όντως βλέπω αρκετά νέα να είναι σε πιο λογικά μεγέθη με πρώτη την Ω.... Από την άλλη η Rolex τα μεγαλώνει, αλλά είναι ακόμα σε λογικά μεγέθη...rokman έγραψε:Μάρκο έχω την αίσθηση ότι η τάση για μεγάλα ρολόγια αρχίζει να αλλάζει ή τουλάχιστον οι εταιρείες άρχισαν να βγάζουν και μικρότερα μεγέθη. Η omega βγάζει το railmaster σε 38 το le και 40 το κανονικό. Θα δούμε που πάει το πράγμα...markosgr28 έγραψε:Επιτέλους μια χαρά μεγέθη! Και ωραία και τα 3, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περισσότερη αδυναμία στο αριστερή και στο μεσαίο.rokman έγραψε:Και μία για να φανεί η διαφορά μεταξύ 36 38 και 40 μμ
Sent from my SM-G935F using Tapatalk