tazio έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά.
Giosou (δε τον γνωρίζω αλλά απ΄ότι διαβάζω εδώ καταλαβαίνω τι εννοείς ) δε θα γίνω , αλλά επειδή γενικά μου αρέσει ο τρόπος ο οποίος υλοποιούν οι Ιάπωνες οτιδήποτε καταπιάνονται, δε νομίζω να επέλεγα οτιδήποτε άλλο πέρα από Ιαπωνικό κι επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η κορυφαία των Ιαπώνων ... .
ένα ρολόϊ για όλη μας την ζωή και να πληρώνουμε εμείς τα service???
χμμμ δύσκολο ερώτημα
Πάμε στα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει αυτό το ρολόϊ για μένα
- Διάμετρο 40-45mm
- Υδατοστεγανότητα τουλάχιστον 100m. (Να μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο ρε αδερφέ...)
- Από πολυπλοκότητες την πιο απαραίτητη...ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
- Να μπορεί να φορεθεί ΟΛΕΣ τις ώρες!!!
- Να έχει μηχανή ¨μουλάρι" η οποία να είναι απλή και εύκολη (δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή....) στην συντήρηση και να βρίσκεις εξαρτήματα και στο....περίπτερο της γειτονιάς σου.
Συνεπώς για μένα το ρολόϊ που πληρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι το ταπεινό Seiko Samurai !!!
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Επιτελους το βρηκα...αλλα πως θα το παρω...
....Η μονη λυση να πουλησω το αμαξι,.....τη γυναικα...η τα παιδια μου μεθαυριο....εχω ακομα χρονο να το σκεφτω...
Επειδη το deepsea δεν το βλεπω να το παιρνω ποτε
Με ενα seiko 6105 θα ειμουν υπερ ευχαριστημενος
Και δεν θα το εβγαζα ποτε απο το χερι μου ακομη και εαν φοραγα σμοκιν!!!(λεμε τωρα)
Οταν εμεις ειχαμε 100 δις δανεια οι Ευρωπαιοι δεν ειχαν ουτε νομισμα!!!
Που το προβλημα... ....το πολυ πολυ να βγαζω το ρολοι για να βγει το πουκαμισο...
Ετσι κι αλλιως θελω να φαινεται το ρολοι...σπανια φοραω πουκαμισο και αν το κανω ...
.....δεν μου αρεσει το ρολοι να εξαφανιζεται κατω απο την μανσετα....