Bulova Sea King Limited Edition

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Re: Bulova Sea King Limited Edition

Δημοσίευση από markosgr28 »

Megalos έγραψε:
markosgr28 έγραψε:
Ilias-G έγραψε:Να'το! Μια εξαιρετική παρουσίαση του ρολογιού από τον φίλο συμφορουμιτη yiannisb!!

http://www.greekwatchforum.gr/index.php ... #msg363995" onclick="window.open(this.href);return false;
- Λειτουργει στα 262 kHz (οκ, αυτο το λεει και στο καντραν! :P ) , συχνοτητα 8πλασια ενος "απλου" quartz
- Η συχνοτητα λειτουργιας του ειναι τοσο υψηλη, που ναι εφαμιλλη των spring drive και πολυ μεγαλυτερη απ οτι μπορει να αναπαραχθει απο μηχανικο ρολοι!
- Αυτη η συχνοτητα εδινε τα πρωτα χρονια κυκλοφοριας του μηχανισμου μια ομαλη α-λα- μηχανικο κινηση του δευτερολεπτοδεικτη και του χρονογραφου ("sweeping hand"). Oμως αυτο εριχνε τη διαρκεια ζωης της μπαταριας στα 2 χρονια, με αποτελεσμα να υπαρξουν παραπονα και να αναγκαστει η bulova να "ριξει" τη συχνοτητα του, χανοντας σε λουκ και κερδιζοντας σε ζωη μπαταριας.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Ηλία! Άρα η κίνηση δεν είναι όπως σε αυτό: " onclick="window.open(this.href);return false;

Εξαιρετική παρουσίαση όντως! Οπότε τα καινούργια έχουν άλλη κίνηση στο δείκτη, κρίμα... Και πόσο κρατάει τώρα η μπαταρία? Και εγώ δε νομίζω να αξίζει τον κόπο η αλλαγή...
ευχαριστουμε Ηλια για την ενημερωση και την παρουσιαση του φιλου -πολυ καλη -
στο βιντεο παντως του Μαρκου ο δεικτης παιζει -δεν ειναι ομαλη κινηση- και κατι αλλο , αφου κατεβασαν την συχνοτητα γιατι συνεχιζουν να γραφουν την παλια ??
Φίλε Κώστα δε νομίζω ότι κατέβασαν τη συχνότητα στο μηχανισμό, το πως φαίνεται στην κίνηση του δείκτη άλλαξε. Στο βίντεο δεν είναι ομαλή η κίνηση, παίζει, αλλά δεν είναι και ανά 2 sec που γράφτηκε παραπάνω, οπότε προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πριν ή μετά την αλλαγή η κίνηση έτσι.
Εικόνα
Απάντηση