Ρε Βro αυτο εχει γινει αγνωριστο...!! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!! Αστο λουρακι και του παει παρα πολυ..κρατα το καουτσουκ για του χρονου..! Αμα του βαλεις ενα carbon θα γινει ακομα πιο ωραίο πιστευω..Το site της Steinhart εχει φοβερα λουρακια αλλα τσιμπαει λιγο!
Ρε εσυ..το σκακι μου ειναι αυτο...??! Χρονια και ζαμανια!
Βρε σε όλους άρεσε τελικά...!!! Εμένα πάλι δεν με έπεισε αλλά θα το αφήσω για να δω πως θα πάει με τον καιρό... Οταν έρθει η ώρα θα το ψάξουμε και αυτό με το λουρί...!!! Είδες το σκάκι που χρησίμεψε???
marios_ch έγραψε:Επειδή είχες παραπονεθεί φίλε για τα λουριά όχι τπτ άλλο... Εμένα να σου πω δεν με τρέλλανε κιόλας αλλά οκ...!!!
Ας ακούσουμε και τα άλλα παιδιά!!!
marios_ch έγραψε:Βρε σε όλους άρεσε τελικά...!!! Εμένα πάλι δεν με έπεισε αλλά θα το αφήσω για να δω πως θα πάει με τον καιρό... Οταν έρθει η ώρα θα το ψάξουμε και αυτό με το λουρί...!!! Είδες το σκάκι που χρησίμεψε???
Μάριε με 'γειά, καλορίζικο. Είναι ωραίο, κλασσικό δερμάτινο λουρί και του πάει πολύ .....για χειμώνα!!
Για τους υπόλοιπους έξι μήνες όμως καουτσούκ και πάλι καουτσούκ. Άλλωστε το δέρμα δεν μυρίζει..... βανίλλια!!
ΥΓ: Ένα νουμπούκ λουρί σε χρώμα καφέ εσπρέσσο θα ήταν ......
marios_ch έγραψε:Ευχαριστώ πολύ φίλε Ηλία να σε καλά... Οταν λες νουμπούκ τι εννοείς??? Εχεις κάτι υπόψην ή μήπως κάποιο κατάστημα???
Αυτό που μοιάζει με καστόρι αλλά δεν είναι. Είναι σαν "ξυρισμένο" δέρμα. Μοιάζει πολύ vintage και κάνει αποχρώσεις και "νερά". Kai το χρώμα εσπρέσσο είναι ένα πολύ "ζεστό" σκούρο καφέ.
Δες εδώ για ιδέες. http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... l_Cat_ID=2
Λοιπόν σημερα έχω χαρές και είπα να τις μοιραστώ...!!!! Εχω πετύχει για πρώτη φορά το ρολόι να χτυπάει μηδενική ακρίβεια.... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά θα το μελετήσω ξανά.....
Επίσης μια και έχει κοντά δύο μήνες τώρα και πιστέυω έχει στρώσει αρκετά η μηχανή, λέω να το περάσω και από το τεστ που έκανα στο pam για να δω τι γίνεται με τις θέσεις...!!!!
marios_ch έγραψε:Λοιπόν σημερα έχω χαρές και είπα να τις μοιραστώ...!!!! Εχω πετύχει για πρώτη φορά το ρολόι να χτυπάει μηδενική ακρίβεια.... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά θα το μελετήσω ξανά.....
Επίσης μια και έχει κοντά δύο μήνες τώρα και πιστέυω έχει στρώσει αρκετά η μηχανή, λέω να το περάσω και από το τεστ που έκανα στο pam για να δω τι γίνεται με τις θέσεις...!!!!
Θα αναμένω τα αποτελέσματα στο αντίστοιχο θέμα !!!
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!