Megalos έγραψε:
warover ωραιοτατο το νεο μου Explorer II ετσι?
ομως απο οτι καταλαβα δεν ειναι το τελειως τελευταιο ?
βγηκε αυτο που γραφει γυρω γυρω RolexRolexRolex ?
και που εχει το Parachrom ??
και αν ναι το δικο μου υστερει απο το νεο
η μηπως οχι
καποιος να βοηθησει
wostep ελπιζω να μπορεσεις να μου λυσεις την απορεια
Parachrome και πράσινα άλογα ...
Πάλι τα ίδια θα λέω και όσοι με ξέρουν στο τέλος θα με χαρακτηρίσουν γραφικό !
Όλες οι εταιρίες στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν μπλε τρίχες (balance springs) και τώρα έρχεται η Rolex να μας θυμίσει ότι δεν παρέλειψε να εισαγάγει στον ήδη υπάρχον μηχανισμό μια μπλε τρίχα διότι έτσι το ρολόι της θα έχει μεγαλύτερη ακρίβεια μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς (αυτό δεν ξέρω πως το επινόησαν) και φυσικά μεγαλύτερη αντίσταση στην διάβρωση (σκουριά)
Σε γενικές γραμμές λένε αλήθεια , ΟΜΩΣ .......
Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα ρολόι που έχει την καθιερωμένη τρίχα ΔΕΝ είναι αξιόπιστο .
Αυτό δεν σημαίνει πως αν περάσουν νερά μέσα στο ρολόι η μπλε τρίχα θα παραμείνει ακέραια ενώ η κανονική θα οξυδωθεί !
Αν περάσουν νερά να είσαι έτοιμος να πληρώνεις διότι ούτε η μπλε τρίχα ούτε κανονική ούτε τίποτα θα αντέξει την οξείδωση !
Marketing Marketing k Marketing !
Άντι να κοιτάξουν να μας παρουσιάσουν κανένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ αλλάζουν ένα εξάρτημα και ΟΛΟΙ μιλάνε για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κατόρθωμα της Rolex ....
E Λ Ε Ο Σ !
ναι γιατι αμα βαλει μεσα νεο η τριχα θα ειναι το προβλημα
ΥΓ
σχετικα με του κραδασμους δεν μιλανε για την τριχα απλα αλαξαν το kifo με νεο συστημα
Ναι βρε παιδιά όπως με την διπλή γέφυρα του μπαλάνσερ ...
Όλα τα υπόλοιπα ρολόγια και όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε μονή γέφυρα, δεν είχαμε αξιόπιστα ρολόγια ... ?
Φιλικά Στέφανος.
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
StefMac έγραψε:Ναι βρε παιδιά όπως με την διπλή γέφυρα του μπαλάνσερ ...
Όλα τα υπόλοιπα ρολόγια και όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε μονή γέφυρα, δεν είχαμε αξιόπιστα ρολόγια ... ?
Φιλικά Στέφανος.
Όχι δεν ήταν αξιόπιστα !
Marketing marketing marketing ....
Τις βελτιώσεις τις έκαναν οι μηχανικοί της Ρόλεξ, όχι οι πωλητές της. Δουλειά των πωλητών είναι να κάνουν την τρίχα μπλε τριχιά.
Όσο γιατί κάνουν βελτιώσεις στους υπάρχοντες μηχανισμούς και όχι νέες μηχανές, απλά κοίτα την ιστορία της Ρόλεξ. Όμάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Και οι κινήσεις είναι βήμα βήμα.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!