Blackbird έγραψε:Γιατί δεν έχει δύο υποκαντράν; bicompax;
Γιατί δεν είναι αριστερά η κορώνα;
Που είναι το πρώτο Chronomatic;
Συμφωνω με τον mr.Blackbird.
Το δευτερο μοντελο της φωτο ειναι perpetual calendar.Τι δουλεια εχει ενα ρολοι-εργαλειο σαν το Chronomatic να γινει τοσο κομπλικε.Λιγο εξω απο το στυλ της μαρκας κατα τη γνωμη μου...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Το Datora είναι στην σειρά Navitimer-Montbrillant
Μηχανισμός CALIBRE 21(νομίζω βασίζεται πάνω στον 7753 και δεν είναι inhouse της BREITLING,ίσως κάνω λάθος βέβαια)
Τι να πω για το ρολόι???!!!
1)Το double AR της Βreitling είναι κορυφαίο,εξαφανίζει το κρύσταλλο,απλά δεν υπάρχει
2)Χρονογράφος με πιστοποίηση COSC(όλα τα ρολόγια της Β έχουν πιστοποίηση ούτως η άλλως )
3)ΜΟNTH/DAΥ στο 12,η ημέρα αλλάζει με ένα μικρό πουσουαρ στην που βρίσκεται τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά της κάσας κοντά στο 10.
4)Ενδειξη 24 ωρου μαζί με τον δευτερολεπτοδείκτη στο 9!!!
5)Ημερομηνία περιμετρικά με κόκκινο δείκτη σε σχήμα μισογέγγαρου
Για το slide ruler παιδιά τι να πω!!!κομπιουτεράκι σωστό αλλά ποτέ δεν έμαθα πως δουλεύει επακριβώς!!έκανα κάτι υπολογισμούς για καύσιμα και ταχύτητα αλλά μετά ούτε που θυμόμουν πως τους έκανα!!!
Μεγάλο ρολόι 43mm
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
[quote="john_dweller"]Το Datora είναι στην σειρά Navitimer-Montbrillant
Μηχανισμός CALIBRE 21(νομίζω βασίζεται πάνω στον 7753 και δεν είναι inhouse της BREITLING,ίσως κάνω λάθος βέβαια)
Τι να πω για το ρολόι???!!!
1)Το double AR της Βreitling είναι κορυφαίο,εξαφανίζει το κρύσταλλο,απλά δεν υπάρχει
2)Χρονογράφος με πιστοποίηση COSC(όλα τα ρολόγια της Β έχουν πιστοποίηση ούτως η άλλως )
3)ΜΟNTH/DAΥ στο 12,η ημέρα αλλάζει με ένα μικρό πουσουαρ στην που βρίσκεται τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά της κάσας κοντά στο 10.
4)Ενδειξη 24 ωρου μαζί με τον δευτερολεπτοδείκτη στο 9!!!
5)Ημερομηνία περιμετρικά με κόκκινο δείκτη σε σχήμα μισογέγγαρου
Για το slide ruler παιδιά τι να πω!!!κομπιουτεράκι σωστό αλλά ποτέ δεν έμαθα πως δουλεύει επακριβώς!!έκανα κάτι υπολογισμούς για καύσιμα και ταχύτητα αλλά μετά ούτε που θυμόμουν πως τους έκανα!!!
Μεγάλο ρολόι 43mm
[youtube][/youtube]
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours