Megalos έγραψε:η Zenith βγαζει εναν χρονογραφο προς τιμη ενος παλιου της μοντελου ..του Zenith A. Cairelli - Tipo CP-2
το νεο ειναι το Zenith Heritage Cronometro Tipo CP 2
εδω το παλαιο
και εδω το καινουργιο
απλα καταπληκτικό! μακάρι η εταιρεία να έβγαζε περισσότερα τετοιου είδους ρολόγια....
νομιζω Ηλια οτι τελευταια εχει επανελθει σε πιο κομψα και ''φυσιολογικα'' μοντελα η Zenith (καταλαβαινετε τι εννοω ετσι )
Τι είναι αυτός ο τύπος τελικά? Έχει εξελιχθεί ο γκουρού της ωρολογοποιίας στην Ελβετία. Έχει αποτέλεσμα όμως τελικά? Πουλάνε δηλαδή τα ρολόγια του?
Ποιος ξέρει, αλλά μάλλον ναι, για να είναι τόσο δημοφιλής. Άντε να δούμε και τη Zenith με skeleton καντράν.
markosgr28 έγραψε:Τι είναι αυτός ο τύπος τελικά? Έχει εξελιχθεί ο γκουρού της ωρολογοποιίας στην Ελβετία. Έχει αποτέλεσμα όμως τελικά? Πουλάνε δηλαδή τα ρολόγια του?
Ποιος ξέρει, αλλά μάλλον ναι, για να είναι τόσο δημοφιλής. Άντε να δούμε και τη Zenith με skeleton καντράν.
Μαρκο μου απο οτι διαβασα και στην TAG που πηγε υπηρξε αυξηση , οπως και στην Hublot βεβαια , οποτε θα δουμε τι θα γινει στην Zenith
markosgr28 έγραψε:Τι είναι αυτός ο τύπος τελικά? Έχει εξελιχθεί ο γκουρού της ωρολογοποιίας στην Ελβετία. Έχει αποτέλεσμα όμως τελικά? Πουλάνε δηλαδή τα ρολόγια του?
Μαρκο μου απο οτι διαβασα και στην TAG που πηγε υπηρξε αυξηση , οπως και στην Hublot βεβαια , οποτε θα δουμε τι θα γινει στην Zenith
Θετικό ακούγεται αυτό! Ε μπράβο του τότε! Μακάρι να γίνει και στη Zenith!
Πάντως εύχομαι να αλλάξει λίγο την εικόνα του κόσμου για την αγαπημένη Tag, γιατί από αυτά που διαβάζω συνεχώς γίνεται και χειρότερη, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος κατά τη γνώμη μου. Ίσως η συνεχόμενη αλλαγή εταιρικού προφίλ και προσανατολισμού των προϊόντων να έχει οδηγήσει σε αυτό, τι να πω...