Σελίδα 59 από 95
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 19, 2011 12:26 am
από dimRHO
ναι, 1.1mm
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 19, 2011 5:06 pm
από Megalos
καλα Δημητρη ... δεν πιανεσαι φιλε .... τρομερο.. τετοια φετα ντοματας δεν ειχα ξαναδει
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 20, 2011 1:32 am
από dimRHO
αύριο σκέπτομαι να δοκιμάσω να κόψω μια ντομάτα στη μέση αφήνοντας τη να πέσει πάνω στο santuko, κρατώντας το ανάποδα φυσικά!
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Δευ Φεβ 21, 2011 7:45 pm
από snapper
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Δευ Φεβ 21, 2011 8:13 pm
από Georges
Δημήτρη καλορίζικα...άντε να δούμε τι θα μας ετοιμάσεις τώρα με αυτά
Φιλικά Γιώργος
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Δευ Φεβ 21, 2011 11:54 pm
από Megalos
το δευτερο μου αρεσει περισσοτερο ..
αντε να δουμε το μαγειρικο τους αποτελεσμα
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 22, 2011 8:31 am
από dimRHO
Για γράψε μας και τιμές.
Γιατί χωρίς αυλακώσεις κ γιατί όχι Shun? ήταν πιο φτηνά?
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 22, 2011 2:55 pm
από stavros_ch
Kαλοριζικο φιλε.!
Πολυ δυνατο!
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 22, 2011 9:25 pm
από snapper
dimRHO έγραψε:Για γράψε μας και τιμές.
Γιατί χωρίς αυλακώσεις κ γιατί όχι Shun? ήταν πιο φτηνά?
Ενα 50αρικο και τα δυο....-το ενα χωρις συσκευασια- (απο βιτρινα .μιας και εχει καταργηθει η σειρα)
απο εδω...
http://www.schaerfer-schneiden.de/...
Απο
KAI...η wasabi ειναι πιο οικονομικη σειρα απο την Shun....
http://www.schaerfer-schneiden.de/kateg ... orie_id=69
Re: ΜΑΧΑΙΡΙΑ...
Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 23, 2011 10:39 am
από dimRHO
γιατί προτίμησες χωρίς αυλακώσεις?