gep έγραψε:Νίκο δυστυχώς θέλει περισσότερα από όσο το βρίσκεις Ευρώπη, αλλά αν το δεις αλλιώς λιγότερο από τα μισά από ένα Ρόλεξ ή Πανεράι και η ομορφιά του δεν περιγράφεται. Αν είχα ένα και μόνο ρολόι θα ήταν αυτό. 40άρια δεκαετίας των 40 είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Γιωργο Προσοχη,τωρα εψαξα στον χρονο 24 , και εχουν απο 3400 μεχρι 5500,τα ποιο πολλα γυρο στα 3500 ,
τα ψαχνω κι εγω γιατι με ενδιαφερουν.
Σας βλεπω μαζι με το Νικολακι αντισκηνο εξω απο τα μαγαζια !!!
Σταυρος
These users thanked the author lovefist2001 for the post:
gep έγραψε:Σωστός και ευχαριστώ για την συμβουλή. Το υπέρ από εδώ είναι ότι από αυτό το μαγαζί έχω ξανααγοράσει χωρίς πρόβλημα και ότι δεν αγοράζω από φωτογραφία. Μου έκανε κάποια έκπτωση, αλλά η τιμή είναι παραπάνω από ότι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω. Αν δεν κάτσει η δουλειά, δεν έκατσε. Θα δούμε.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
τωρα τετοια ωρα τετοια λογια αλλα Γιωργη θα μου αρεσε να ειχες φωτο του μηχανισμου του
markosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο καπετάνιε! Ειδικά με τα hublot έπαθα πλάκα!
Μάρκο ειδικά για τα hublot το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μια από τις πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες σειρές ρολογιών της εταιρείας αυτής ......!!!!
Μόνο στην βιτρίνα του είχε καμία 30αρια ρολόγια hublot !!!!
το είδα πολύ εντυπωσιακό! Δεν έχω ξαναδεί τόσα μαζεμένα. Ακόμα και σε καταστήματα στο εξωτερικό που έχουν βιτρίνα με πλήθος ακριβών εταιριών, τόσα hublot με τίποτα.