Λογικό αν σκεφτείς οτι ήταν Μονοπώλιο για ολόκληρη την Ευρώπη!!!!eisenberg έγραψε:Παντως στο seiko center του Παρισιου οι τιμες ηταν πολυ υψηλοτερες απο τους ιαπωνες dealers.
Φιλικά Γιώργος
Λογικό αν σκεφτείς οτι ήταν Μονοπώλιο για ολόκληρη την Ευρώπη!!!!eisenberg έγραψε:Παντως στο seiko center του Παρισιου οι τιμες ηταν πολυ υψηλοτερες απο τους ιαπωνες dealers.
Επειδη αυτο το καταστημα εγινε με τις ευλογιες της Seiko και ειχε σαν στοχο να βολιδοσκοπησει την σταση του ευρωπαιου καταναλωτη απεναντι στα ιαπωνικα προιοντα πολυτελειας,δε νομιζω να μπαινει θεμα μονοπωλιου...ισοτιμιες,εκτελωνισμοι,φοροι,μεταφορικα κτλ ειναι αρκετα για να ανεβει η τιμη λιανικης.Αλλωστε μη ξεχναμε οτι η τιμη στα μαγαζια της Ιαπωνιας ειναι υψηλοτερη απο αυτη των Seiya-Higuchi κτλ οι οποιοι πουλανε με εκπτωση επι της αρχικης.Georges έγραψε: Λογικό αν σκεφτείς οτι ήταν Μονοπώλιο για ολόκληρη την Ευρώπη!!!!
Δεν ξέρω τι στόχο είχε Θοδωρή, αλλά με όποιο σκοπό και αν ανοίχτηκε δεν παύει να ήταν Μονοπώλιο. Μπουτίκ της Σέικο...Ποια μπουτικ κάνει έκπτωση??? Ακόμα και στην Αθήνα δεν νομίζω π.χ. να πας στην Μπουτικ της Ωμέγα και να πάρεις έκπτωσηeisenberg έγραψε:Επειδη αυτο το καταστημα εγινε με τις ευλογιες της Seiko και ειχε σαν στοχο να βολιδοσκοπησει την σταση του ευρωπαιου καταναλωτη απεναντι στα ιαπωνικα προιοντα πολυτελειας,δε νομιζω να μπαινει θεμα μονοπωλιου...ισοτιμιες,εκτελωνισμοι,φοροι,μεταφορικα κτλ ειναι αρκετα για να ανεβει η τιμη λιανικης.Αλλωστε μη ξεχναμε οτι η τιμη στα μαγαζια της Ιαπωνιας ειναι υψηλοτερη απο αυτη των Seiya-Higuchi κτλ οι οποιοι πουλανε με εκπτωση επι της αρχικης.Georges έγραψε: Λογικό αν σκεφτείς οτι ήταν Μονοπώλιο για ολόκληρη την Ευρώπη!!!!
Ενα Seiko quartz χρονογραφος Κωστα μου....δεν ειμαι εξοικειωμενος και τοσο με τους quartz μηχανισμους...Megalos έγραψε:eis , Giosou για πειτε μας για το ανωτερω... μηχανισμο κλπ...