Σπύρο ,Δημήτρη ακριβως !!!Είχα αγοράσει πριν απο 3-4 χρόνια ενα g shock και για να πείσω τον εαυτό μου για την αγορά σκεφτόμουν οτι το αγοράζω για γυμναστηριο κτλπ..αποτέλεσμα?πεταμενα 100 κατι ευρώ..φορέθηκε κανα δυο φορες στο γυμναστηριο και αυτές ειναι..Δεν μου κανει καρδια να μη με συντροφεύουν τα <<καλά>> μου ρολογια σε ολες μου τις δραστηριότητες και ειλικρινα ποτε δεν ειχα κανενα πρόβλημα.
These users thanked the author Argo98 for the post:
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Argo98 έγραψε:Σπύρο ,Δημήτρη ακριβως !!!Είχα αγοράσει πριν απο 3-4 χρόνια ενα g shock και για να πείσω τον εαυτό μου για την αγορά σκεφτόμουν οτι το αγοράζω για γυμναστηριο κτλπ..αποτέλεσμα?πεταμενα 100 κατι ευρώ..φορέθηκε κανα δυο φορες στο γυμναστηριο και αυτές ειναι..Δεν μου κανει καρδια να μη με συντροφεύουν τα <<καλά>> μου ρολογια σε ολες μου τις δραστηριότητες και ειλικρινα ποτε δεν ειχα κανενα πρόβλημα.
σωστος Βασιλη ... george his here ?
These users thanked the author Megalos for the post:
Argo98 έγραψε:Σπύρο ,Δημήτρη ακριβως !!!Είχα αγοράσει πριν απο 3-4 χρόνια ενα g shock και για να πείσω τον εαυτό μου για την αγορά σκεφτόμουν οτι το αγοράζω για γυμναστηριο κτλπ..αποτέλεσμα?πεταμενα 100 κατι ευρώ..φορέθηκε κανα δυο φορες στο γυμναστηριο και αυτές ειναι..Δεν μου κανει καρδια να μη με συντροφεύουν τα <<καλά>> μου ρολογια σε ολες μου τις δραστηριότητες και ειλικρινα ποτε δεν ειχα κανενα πρόβλημα.
σωστος Βασιλη ... george his here ?
Ναι Κώστα.
These users thanked the author Argo98 for the post: