Οικονομική Μετανάστευση!!!

για να χαλαρωνουμε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Οικονομική Μετανάστευση!!!

Δημοσίευση από eisenberg »

Image
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

..... :ha: ....η καταντια μας...
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Οντως... :ha:
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

Μόλις απέκτησα ελπίδες!!!

Μόλις άκουσα στο κρατικό κανάλι τον Πρωθυπουργό μας να λέει οτι μελετάν το ενδεχόμενο να υποβάλλει η χώρα μας μηνύσεις σε τράπεζες και εταιρείες της Αμερικής που κερδοσκόπισαν εις βάρος μας.
Πάλι οι ξένοι φταίνε...τα δικά μας τα λαμόγια στο απυρόβλητο.
Που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβαταρ μέλους
ZIKOS
Has thanked: 0
Been thanked: 43 times

Δημοσίευση από ZIKOS »

Παιδια για εμενα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και η λυση ειναι μια
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αν οι δικαστες μας ειχανε τα αρ@@@@δια και δεν κρεμονταν απο συμφεροντα
Και δεν ηταν ανθρωπακια
Πολλα θα αλλαζαν

Αμα ηξερα εγω οτι εαν κανω καποια λαμογια και δεν θα την γλυτωσω απλα δεν θα την εκανα
Απλα τωρα ξερω οτι εαν κανω λαμογια θα πρεπει να βγαλω παραπανω απο αυτα που θα δωσω στους καλους δικηγορους μου για να μου μεινη και εμενα κατι

Εμας τωρα μας εχουν καταντησει
Οι εμποροι να βριζουν τους τελωνιακους επειδη κλεινουν τα λιμανια
Οι νταλικεριδες τους αγροτες επειδη κλεινουν τις εθνικες
Οι δημοσιοι υπαλληλοι τους υπαλληλους της βουλης επειδη και αυτοι μπηκαν με μεσον αλλα περνουν λιγοτερα!!!
Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι τους δημοσιους υπαλληλους
Και οι δημοσιοι υπαλληλοι τους ελευθερους επαγγελματιες επειδη δεν μπορουν να αποκρυψουν και αυτοι τα ισοδηματα τους
Μας εχουνε βαλει και τσακωνομαστε και να βλεπουμε το μελλον μας μονο στο εξωτερικο

Σαν του ψυρρη που οταν ειμασταν πιτσιρικια δεν περναγαμε απο εκει για να μην μας σφαξουνε και τωρα αφου αγορασαν μερικοι μαγκες ολη την περιοχη(αφου την ξεφτιλισαν τελειως για να την παρουν τζαμπα)
τωρα τα ενοικια ειναι σαν του Κωλονακιου!!

Εγω νομιζω οτι αυτα τα σατανικα μυαλα που το εχουν κανει αυτο, καθονται σε ενα δωματιο, μας βλεπουν καιι γελανε με την ψυχη τους(εαν τους εχει μεινη καθολου ψυχη)
Εαν παρετε το τελευταιο τευχος του Αστεριξ και το μεταφερετε στην σημερινη Ελλαδα θα καταλαβετε πολλα!!!
Οταν εμεις ειχαμε 100 δις δανεια οι Ευρωπαιοι δεν ειχαν ουτε νομισμα!!!
Άβαταρ μέλους
joman
Has thanked: 57 times
Been thanked: 24 times

Δημοσίευση από joman »

ZIKOS έγραψε:Παιδια για εμενα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και η λυση ειναι μια
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Και δεν ηταν ανθρωπακια
Πολλα θα αλλαζαν

Αμα ηξερα εγω οτι εαν κανω καποια λαμογια και δεν θα την γλυτωσω απλα δεν θα την εκανα
Απλα τωρα ξερω οτι εαν κανω λαμογια θα πρεπει να βγαλω παραπανω απο αυτα που θα δωσω στους καλους δικηγορους μου για να μου μεινη και εμενα κατι

Οι δημοσιοι υπαλληλοι τους υπαλληλους της βουλης επειδη και αυτοι μπηκαν με μεσον αλλα περνουν λιγοτερα!!!
Και οι δημοσιοι υπαλληλοι τους ελευθερους επαγγελματιες επειδη δεν μπορουν να αποκρυψουν και αυτοι τα ισοδηματα τους
Μας εχουνε βαλει και τσακωνομαστε και να βλεπουμε το μελλον μας μονο στο εξωτερικο

Σαν του ψυρρη που οταν ειμασταν πιτσιρικια δεν περναγαμε απο εκει για να μην μας σφαξουνε και τωρα αφου αγορασαν μερικοι μαγκες ολη την περιοχη(αφου την ξεφτιλισαν τελειως για να την παρουν τζαμπα)

Εγω νομιζω οτι αυτα τα σατανικα μυαλα που το εχουν κανει αυτο, καθονται σε ενα δωματιο, μας βλεπουν καιι γελανε με την ψυχη τους(εαν τους εχει μεινη καθολου ψυχη)
Εαν παρετε το τελευταιο τευχος του Αστεριξ και το μεταφερετε στην σημερινη Ελλαδα θα καταλαβετε πολλα!!!
Ολα Αλήθειες!!!
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου :sh:
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

ZIKOS έγραψε:Παιδια για εμενα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και η λυση ειναι μια
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Και δεν ηταν ανθρωπακια
Πολλα θα αλλαζαν

Φίλε Ζικο καλά τα λές αλλά σου διαφεύγει κάτι. Αυτό το κάτι λέγεται ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όλα είναι άψογα μελετημένα και γίνονται βάση σχεδίου με χειρουργική ακρίβεια.
Συνεπώς πολιτικοί, αστυνομία, δικαστές, εκκλησία και σία είναι μέσα στο κόλπο και ο καθένας παίζει το ρόλο του.
Εμείς με την συμπεριφορά μας και την στάση μας τους επιβραβεύουμε συνεχώς με Οσκαρ και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι!!!

Φιλικά Γιώργος

Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Βασιλη τα γραφομενα σου ειλικρινα αντικατοπτριζουν την αληθεια - η εστω την περισσοτερη αληθεια οπως λεει ο Γιωργος-
πολυ σοφα λογια εχεις γραψει σε αυτο το θεμα και με βρισκουν συμφωνω σε ολα ..
Αληθεια ολα αυτα απο το Αστεριξ τα εμαθες :ha: :nurse:
το τελευταιο απλως για να ξεδωσουμε ετσι :sh:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

jtheogr έγραψε:

Δώσε καμία πληροφορία γιατί με βλέπω να μετακομίζω προς τα εκεί.
Άργησα λίγο..
ότι θέλει κάποιος για οικονομική μετανάστευση στην Αυστραλία μπορεί να το βρει στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.immi.gov.au/

Φιλικά Γιώργος

Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

Διάγγελμα του Αυστραλού Πρωθυπουργού προς Μουσουλμάνους Μετανάστες!!!

« Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Ετσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στον Θεό. Δεν έγινε οργανωμένα, αλλά είναι γεγονός:χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει λοιπόν να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.Αν ο Θεός σάς προσβάλλει,σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε χωρίς ερωτήσεις.Αυτό που ζητάμε είναι να δεχθείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Ομως μόλις χορτάσετε και παραπονιέστε, και αρχίσετε να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που κι εσείς δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω και τον τρόπο ζωής μας, να ξέρετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλη μία μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δεν σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχθείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!».

Φιλικά Γιώργος

Απάντηση