Ρολόι για καθε περίσταση ;
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
Re: Ρολόι για καθε περίσταση ;
Για να δεις το ρολοι μου δεν πρεπει να ξενιτευτεις προς τα κατω αλλα προς το κεντρο της Ελλαδας.... (κερναω και τα τσιπουρα)CHRISTOS έγραψε:Αυτο το ρολοι του Γιωργου δεν υπαρχει λεμε. Ειναι η αιτια που καποια στιγμη θα ξενιτευω εκει κατω που πατε για καφε να το δω απο κοντα...
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Αυτό στο πρότεινα και εγώ. Προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ, αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Αν δεν έχεις θέμα με αυτό, είναι κορυφαία επιλογή.
Το GMT επίσης πολύ όμορφο, ειδικά σε μπλε. Κατάλληλο θα έλεγα για κάθε περίσταση. Το μόνο που με κολλάει και δεν το έχω στη λίστα με τις άμεσες επιθυμίες είναι τα 100m, που είναι μια χαρά γενικώς, αλλά αν ήταν 200m, δε θα κρατιόμουν.
Το GMT επίσης πολύ όμορφο, ειδικά σε μπλε. Κατάλληλο θα έλεγα για κάθε περίσταση. Το μόνο που με κολλάει και δεν το έχω στη λίστα με τις άμεσες επιθυμίες είναι τα 100m, που είναι μια χαρά γενικώς, αλλά αν ήταν 200m, δε θα κρατιόμουν.
- markosgr28
- moderator
Και στα 2 θα έλεγα. Είναι αρκετά ογκώδες γενικώς. Πριν το δω στην πραγματικότητα ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω, γιατί μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα πολύ, μόλις το είδα, μου πέρασε. Εμένα όμως πάλι μου αρέσουν τα πιο μικρά μεγέθη σε ρολόι, μέγιστο 42mm.stelios4 έγραψε:τεραστιο ως προς τη διαμετρο της κασας η ως προς το υψος της κασας?
γιατι στη διαμετρο δεν εχω προβλημα...αντιθετος μου αρεσει να ειναι μεγαλο!
Φιλοι μου ισως να σας εχω κουρασει...αλλα δυσκολευομαι πολυ!!!και η αληθεια ειναι οτι κανενα στα οποια εχουμε αναφερθει,δεν μου κανει το ΚΛΙΚ!!!!!
Τοσο δυσκολο ειναι να βρω ρολοι για καθε περιςταςη και ντυςιμο απο 44mm και πανω κασα-μπρασελε απο 20mm και πανω- kinetic-και να εχει και καποιο χρονογραφο η καποια αλλη ενδειξη;;;;
Τι να πω εχω ζαληστει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τοσο δυσκολο ειναι να βρω ρολοι για καθε περιςταςη και ντυςιμο απο 44mm και πανω κασα-μπρασελε απο 20mm και πανω- kinetic-και να εχει και καποιο χρονογραφο η καποια αλλη ενδειξη;;;;
Τι να πω εχω ζαληστει
- markosgr28
- moderator
Φίλε μου προσωπικά δε με έχεις κουράσει. Αν δε σου κάνει κάποιο κλικ, πρέπει να κοιτάξεις για κάτι άλλο. Πάλι όμως αυτά τα έχεις δει από κοντά? Η εντύπωση είναι εντελώς διαφορετική, ειδικά αν το φορέσεις. Το kinetic που είχες εσύ βάλει αρχικά, στα 950€ το έχει φίλος και είναι πολύ εντυπωσιακό! Προσωπικά πάντως δε θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο, θα πήγαινα σε ελβετικό.
Seiko είμαι μεγάλος fan, στα χρήματα αυτά θα προτιμούσα να πάρω ένα sumo και ένα sarb033 με αυτά τα χρήματα και τα 2 κορυφαία σε ποιότητα και αίσθηση, το ένα dress, το άλλο σπορ που μπορεί να μπει και με κουστούμι.
Seiko είμαι μεγάλος fan, στα χρήματα αυτά θα προτιμούσα να πάρω ένα sumo και ένα sarb033 με αυτά τα χρήματα και τα 2 κορυφαία σε ποιότητα και αίσθηση, το ένα dress, το άλλο σπορ που μπορεί να μπει και με κουστούμι.
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
Το οποιο σου εβαλα κι εγω σαν προταση στα πρωτα ποστ μου στο παρων θεμα.....η ουσια ειπωθηκε πολλακις, μην αρκεισαι μονο σε ιντερνετικες φωτο, κανε live δοκιμες σε μαγαζι για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παρεις κατι για το οποιο θα μετανιωσεις συντομα.stelios4 έγραψε:Αυτο μου αρεσει σε σχεση με ολα τα αλλα