aris911 έγραψε:Ειδαμε αγαπητε μου φιλε και τον ΟΤΕ που ειχε τον εξοπλισμο τοσες δεκαετιες τι εκανε.DragonAce έγραψε:Εντάξει Άρη...Για όλα τα δεινά στα δίκτυα ελληνικών τηλεπικοινωνιών φταίει ο ΟΤΕ, φυσικά, γιατί αυτοί που πληρώνεις το μόνο που έχουν απλά είναι ένα call cender κ ένα μηχάνημα DSLAM κ αυτό σε κτήριο ξένης εταιρείας...
Τουλαχιστον τωρα εχω την δυνατοτητα αν δεν μου κανει η μια εταιρεια να παω σε αλλη. Ενω τοσα χρονια (λογου του μονοπωλιου) ηθελες δεν ηθελες χορευες οπως ηθελε ο ΟΤΕ και καποιο(οχι ολοι) τεμπεληδες υπαλληλοι.
Και εγω αν ημουν ο μοναδικος τεχνιτης σε ολη την Ελλαδα θα εκανα οτι γουσταρα και αν δεν αρεσε σε καποιους ας πηγαινανε τα ρολογια τους σε αλλη χωρα. Ενω τωρα φιλε μου οταν ερθει το ρολοι σου θα φροντισω να κανω την καλυτερη δουλεια για τους παρακατω λογους:
Να τιμησω τα χρηματα που μου δινεις.
Να με διαφημισεις.
Για να σε ξαναδω και την επομενη φορα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
ΥΓ. και για να ξαναακουσω για ακομα μια φορα την φραση του Βαγγελη:
Για στα χερια σου Αρη.
Δεν μπορεις να φανταστεις τι ικανοποιηση σου δινουν τετοιες λεξεις. Δεν πληρωνονται ουτε με ολα τα χρηματα του κοσμου.
τα παράπονά σου για το πώς ήταν στημένη η ελλάδα, με σοσιαλιστικές καταβολές κ προσανατολισμό κράτος δικαίου να τα κάνεις στην προσωπική σου αυτοκριτική για το τί ψήφιζεις κ τί θες σαν έλληνας, τώρα για το πώς δούλευε ο οτέ, τί κόπρους είχε κλπ οκ εντάξει...
όπως ακούει καντήλια ο οτέ, πίστεψέ με ακούει κ πελάτες που έρχονται πίσω κ λένε μακριά από όλους αυτούς
φαντάζομαι άρη ότι αν είχες ακούσει καντήλια για δουλειά σου δε μας το έλεγες όπως λέμε για τον οτέ
Και εγω αν ημουν ο μοναδικος τεχνιτης σε ολη την Ελλαδα θα εκανα οτι γουσταρα και αν δεν αρεσε σε καποιους ας πηγαινανε τα ρολογια τους σε αλλη χωρα
αλλά τα λες όλα μόνος σου, τί άλλο να κουβεντιάζουμε