markosgr28 έγραψε:Φίλε Γιώργο ΡΟ να υποθέσω?? Καλορίζικο!!
είσαι γάτος φίλε Μάρκο...PO 45,5mm...Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!
Φιλικά Γιώργος
Φίλε Γιώργο είναι από τα αγαπημένα μου αυτήν την περίοδο και πρώτο στη λίστα με τις επιλογές μου, για αυτό το αναγνώρισα αμέσως. Όπως έχω ξαναγράψει, διστάζω να πάρω κάτι σε αυτήν την κατηγορία κόστους, λόγω της γενικότερης κατάστασης. Το αγαπημένο μου είναι με τα ίδια χρώματα με το δικό σου, αλλά το 42αρι, καθότι προτιμώ πλέον τις μικρότερες διαστάσεις σε κάσες.
Γιωργαρα τωρα το ειδα! Καλοφορετο φιλε!να το χαρεις οσο δεν παει! ρολογαρα λεμε!
Για πες πως και το χτυπησες?!
Απο χρονομετρια μην το συζητας! θα παθεις την πλακα σου! μπορει να αργησεις λιγο να το συνηθισεις λογω του βαρους αλλα ειναι απο τα πιο ωραία ρολογια που εχω!
markosgr28 έγραψε:
Φίλε Γιώργο είναι από τα αγαπημένα μου αυτήν την περίοδο και πρώτο στη λίστα με τις επιλογές μου, για αυτό το αναγνώρισα αμέσως. Όπως έχω ξαναγράψει, διστάζω να πάρω κάτι σε αυτήν την κατηγορία κόστους, λόγω της γενικότερης κατάστασης. Το αγαπημένο μου είναι με τα ίδια χρώματα με το δικό σου, αλλά το 42αρι, καθότι προτιμώ πλέον τις μικρότερες διαστάσεις σε κάσες.
Φιλικά,
Μάρκος
Μάρκο το ρολόϊ δεν ήταν στους στόχους...έγινε εντελώς τυχαία όπως έγραψα. Σχετικά με τον δισταγμό σου να προχωρήσεις στην αγορά ρολογιού σε αυτή την κατηγορία, θα σου έλεγα οτι με απασχόλησε κι εμένα το θέμα που έχω και δύο μικρά παιδιά...δεν σώνομαι με 2-3 χιλιάρικα...αν φτάσουμε σε τόσο τραγική κατάσταση, άστα να πάνε...
Για την κάσα δεν θα διαφωνήσω....42 ίσως να είναι καλύτερα...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
antonis_ch έγραψε:Γιωργαρα τωρα το ειδα! Καλοφορετο φιλε!να το χαρεις οσο δεν παει! ρολογαρα λεμε!
Για πες πως και το χτυπησες?!
Απο χρονομετρια μην το συζητας! θα παθεις την πλακα σου! μπορει να αργησεις λιγο να το συνηθισεις λογω του βαρους αλλα ειναι απο τα πιο ωραία ρολογια που εχω!
Αντώνη σε ευχαριστώ...
Είναι εντυπωσιακό ρολόϊ, από χρονομετρία τα ξέρω μιας κι έχω ήδη co axial, όσο για το βάρος.....δεν είναι πρόβλημα, μιας και στο παρελθόν έχω φορέσει πιο βαριά ρολόγια
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!