SEIKO PROSPEX...DIVER WATCHES

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ιαπωνία
Άβαταρ μέλους
ggli
Has thanked: 2867 times
Been thanked: 4363 times

Re: SEIKO PROSPEX...DIVER WATCHES

Δημοσίευση από ggli »

Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και άτοκες δόσεις και σχετικά καλή αναμονή 10 μέρες ,
Στα φυσικά καταστήματα θα τα δούμε?
ggli
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

Δεν ξέρω αν φταίει το <<καινούργιο>>sumo, αλλά εχω παρατηρήσει οτι σαν μεταχειρισμένο πλέον το αγαπημένο sumo έχει πάρει λιγο την κάτω βολτα.
Πωλείται τουλάχιστον 50$ κάτω απο οτι παλαιότερα , ίσως να φταίει οτι βγαίνουν πολλά προς πώληση βέβαια, κατι που πάλι μάλλον έχει να κανει με το νέο sumo.
Με λιγότερα απο 400$ πλέον , μπορεί και 350$, αγοράζεις sumo σε πολυ καλη κατάσταση .
These users thanked the author ggli for the post:
Megalos (Πέμ Νοέμ 27, 2014 11:26 pm)
Rating: 7.69%
ggli
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

Γιαννη ενδιαφερουσα πληροφορια ... ευχαριστουμε :sh:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Δημοσίευση από captain »

Όπως και να έχει το sumo είναι φανταστικό ρολόι και κορυφαίο vfm ... Είτε είναι το παλιό είτε είναι το νέο ... !
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

captain έγραψε:Όπως και να έχει το sumo είναι φανταστικό ρολόι και κορυφαίο vfm ... Είτε είναι το παλιό είτε είναι το νέο ... !
Γι' αυτο δεν τίθεται θέμα , προσωπικά ειναι το αγαπημένο μου.
ggli
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

ggli έγραψε:Δεν ξέρω αν φταίει το <<καινούργιο>>sumo, αλλά εχω παρατηρήσει οτι σαν μεταχειρισμένο πλέον το αγαπημένο sumo έχει πάρει λιγο την κάτω βολτα.
Πωλείται τουλάχιστον 50$ κάτω απο οτι παλαιότερα , ίσως να φταίει οτι βγαίνουν πολλά προς πώληση βέβαια, κατι που πάλι μάλλον έχει να κανει με το νέο sumo.
Με λιγότερα απο 400$ πλέον , μπορεί και 350$, αγοράζεις sumo σε πολυ καλη κατάσταση .

Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την ελευση του νεου μοντελου,το οποιο στην ουσια εχει μονο μικροδιαφορες αισθητικες.

Υπαρχουν ομως παρα πολλα,ειδικα στο WUS ο υποψηφιος αγοραστης δεν ξερει μερικες φορες ποιο να αγορασει απο τα διαθεσιμα used προς πωληση.

Το ιδιο ισχυει και με το ΜΜ300 σε καποιο βαθμο,πριν μερικα χρονια ηταν πολυ πιο δυσευρετο σαν used,τωρα στο WUS υπαρχει αφθονια σε σταθερη βαση.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

eisenberg έγραψε:
ggli έγραψε:Δεν ξέρω αν φταίει το <<καινούργιο>>sumo, αλλά εχω παρατηρήσει οτι σαν μεταχειρισμένο πλέον το αγαπημένο sumo έχει πάρει λιγο την κάτω βολτα.

Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την ελευση του νεου μοντελου,το οποιο στην ουσια εχει μονο μικροδιαφορες αισθητικες.

Υπαρχουν ομως παρα πολλα,ειδικα στο WUS ο υποψηφιος αγοραστης δεν ξερει μερικες φορες ποιο να αγορασει απο τα διαθεσιμα used προς πωληση.

Το ιδιο ισχυει και με το ΜΜ300 σε καποιο βαθμο,πριν μερικα χρονια ηταν πολυ πιο δυσευρετο σαν used,τωρα στο WUS υπαρχει αφθονια σε σταθερη βαση.
Θοδωρη θα συμφωνήσω στο κομμάτι της αφθονίας , όντως τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί πολυ τα sumo , υπαρχουν δυο τρία τουλάχιστον σε σταθερη βάση προς πώληση , τα οποία ναι μεν ξεκινούν ψηλά αλλά καταλήγουν να πωληθούν αρκετά κάτω απο 400$.
Παλαιότερα μπορεί να περναγε και πάνω απο μήνας για να εμφανιστεί sumo προς πώληση . Δεν μπορώ να μην το συνδέσω με την έλευση του αναβαθμισμένου ή νέου ή οπως αλλιώς να το πεις.
ggli
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Φανταστικό το Sumo, που θα μου πάει, δε θα μου γλιτώσει κάποια στιγμή!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

ggli έγραψε:Δεν μπορώ να μην το συνδέσω με την έλευση του αναβαθμισμένου ή νέου ή οπως αλλιώς να το πεις.
Μπορει να ναι κι ετσι.

Αλλα μου κανει εντυπωση να πουλανε τα Sumo χωρις να εχουν δει το νεο μοντελο σε real φωτο κι οχι ''κατασκοπευτικες''...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

eisenberg έγραψε:
ggli έγραψε:Δεν μπορώ να μην το συνδέσω με την έλευση του αναβαθμισμένου ή νέου ή οπως αλλιώς να το πεις.
Μπορει να ναι κι ετσι.

Αλλα μου κανει εντυπωση να πουλανε τα Sumo χωρις να εχουν δει το νεο μοντελο σε real φωτο κι οχι ''κατασκοπευτικες''...
Τι να πω?
Εικασίες κάνουμε , έχει νόημα αυτο που λες .
ggli
Απάντηση