000_batman_ έγραψε:Επ 000 ή 005;;gerogian έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
000_batman_ έγραψε:Επ 000 ή 005;;gerogian έγραψε:
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Πραγματικά ιδιαίτερο ρολόι Ηλία.Elio5 έγραψε:
Γιάννη αν έιχα ολα τα Σπιντμαστερ που θελω και είχα τα χρήματα για να παρω κατι τέτοιο σίγουρα θα το έπαιρνα.ggli έγραψε:Πραγματικά ιδιαίτερο ρολόι Ηλία.Elio5 έγραψε:
Θα το έβλεπες για καθημερινό ή θα προτιμούσες κάτι πιο απλό σε χρωματισμούς , πχ το κλασικό moon ή την απλή έκδοση μηχανικού moon?
Στο mk ii συμφωνώ απόλυτα , μου αρέσει κι εμένα πολύ. Μου αρέσει ξαι το moon αλλά νε χαλάει το κούρδισμα. Νομίζω η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι το mkiiElio5 έγραψε:Γιάννη αν έιχα ολα τα Σπιντμαστερ που θελω και είχα τα χρήματα για να παρω κατι τέτοιο σίγουρα θα το έπαιρνα.ggli έγραψε:Πραγματικά ιδιαίτερο ρολόι Ηλία.Elio5 έγραψε:
Θα το έβλεπες για καθημερινό ή θα προτιμούσες κάτι πιο απλό σε χρωματισμούς , πχ το κλασικό moon ή την απλή έκδοση μηχανικού moon?
΄Σιγουρα προτιμώ το κλασσικό moon απο οποιοδήποτε άλλο Speedmaster... και αυτο για τους δικους μου λογους...
Αν ήθελα έναν πολυ όμορφο χρονογράφο με τεχνολογία και δεν με ενδιέφερε το φεγγάρι η με ΄χαλαγε το κουρδιστο θα κοιτουσα η το μοντέρνο ΜΚ2 που συνεχίζω και πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο και πλήρες ρολόι.
Η στην κλασσική κάσα αυτο με την 9300 που θεωρω εξαίσιο χρονογράφο.
To moon Γιαννη έχει πολλά αρνητικά αν δεις το ρολόι ψυχρά.ggli έγραψε: Στο mk ii συμφωνώ απόλυτα , μου αρέσει κι εμένα πολύ. Μου αρέσει ξαι το moon αλλά νε χαλάει το κούρδισμα. Νομίζω η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι το mkii
Ο μύθος κσι η ιστορία παίζουν καταλητικό ρόλο Ηλία , όχι μόνο στο moon . Ότι αντιπροσωπεύει κσι ότι σέρνει πίσω του ένα ρολόι ή μια εταιρεία παίζει ρόλο .Elio5 έγραψε:To moon Γιαννη έχει πολλά αρνητικά αν δεις το ρολόι ψυχρά.ggli έγραψε: Στο mk ii συμφωνώ απόλυτα , μου αρέσει κι εμένα πολύ. Μου αρέσει ξαι το moon αλλά νε χαλάει το κούρδισμα. Νομίζω η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι το mkii
Είναι κουρδιστό... (Για εμενα προσωπικα ειναι πλεονεκτημα γιατι ασχολούμαι με το ρολοι καθε μερα η τουλάχιστον το επιδιώκω, και επίσης δεν είμαι τοσο πολυάσχολος ώστε να μην βρω 5 δευτερολεπτα μεσα στην μερα να το κουρδίσω 5 φορες η και παραπανω).
Δεν έχει ημερομηνια.
Δεν εχει ζαφειρι.
Έχει μικρη υδατοστεγανότητα.
Οπότε για πολλούς ειναι μια επιλογη που γίνεται η λογω της ιστοριας του, μυθου που το συνοδευει η λογω της σχετικα μεχρι προσφατα προσιτης τιμης του.... (για εμενα λάθος της Ομεγα να τιμολογει το πιο ιστορικο της ρολοι τοσο φθηνα).
Σίγουρα ειναι αναχρονιστικο ρολοι το moon και σιγουρα αν θες κατι πιο "μοντέρνο" κοιτας το Μκ2.
Σιγουρα!!!ggli έγραψε:Ο μύθος κσι η ιστορία παίζουν καταλητικό ρόλο Ηλία , όχι μόνο στο moon . Ότι αντιπροσωπεύει κσι ότι σέρνει πίσω του ένα ρολόι ή μια εταιρεία παίζει ρόλο .Elio5 έγραψε:To moon Γιαννη έχει πολλά αρνητικά αν δεις το ρολόι ψυχρά.ggli έγραψε: Στο mk ii συμφωνώ απόλυτα , μου αρέσει κι εμένα πολύ. Μου αρέσει ξαι το moon αλλά νε χαλάει το κούρδισμα. Νομίζω η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι το mkii
Είναι κουρδιστό... (Για εμενα προσωπικα ειναι πλεονεκτημα γιατι ασχολούμαι με το ρολοι καθε μερα η τουλάχιστον το επιδιώκω, και επίσης δεν είμαι τοσο πολυάσχολος ώστε να μην βρω 5 δευτερολεπτα μεσα στην μερα να το κουρδίσω 5 φορες η και παραπανω).
Δεν έχει ημερομηνια.
Δεν εχει ζαφειρι.
Έχει μικρη υδατοστεγανότητα.
Οπότε για πολλούς ειναι μια επιλογη που γίνεται η λογω της ιστοριας του, μυθου που το συνοδευει η λογω της σχετικα μεχρι προσφατα προσιτης τιμης του.... (για εμενα λάθος της Ομεγα να τιμολογει το πιο ιστορικο της ρολοι τοσο φθηνα).
Σίγουρα ειναι αναχρονιστικο ρολοι το moon και σιγουρα αν θες κατι πιο "μοντέρνο" κοιτας το Μκ2.
Elio5 έγραψε: