εξαιρετικη και η περιγραφη σου φιλε ... ειναι σαν να το ειχαμε στο χερι μας
θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε γιατι σταματησε η παραγωγη του , εκτος και αν ηταν σε συγκεκριμενο αριθμο τεμαχιων μιας και ειναι αριθμημενο
Χαχαχαχαgiannistissot έγραψε:Καλοφορετο Κωστα! Με γειά! Μακραν το πιο δυσκολο να βρεθει και σπανιο 58!!
Μας εξεπληξες ευχαριστα περιμεναμε το ναβι!
Μ εχεις ξεπερασει πια εχεις 3 58αρια... πρεπει να ξαναπαρω το μαυρο να μειωσω τη διαφορά
Στάλθηκε από το SM-A536B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγεια καλοφορετο
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα. Κι εσύ να χαρείς το μπρούτζινο κουκλί που αγόρασες. Πανέμορφο είναι.Megalos έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 2:43 pm Δημητρη καλοφορετο το νεο αποκτημα και να το χαρεις οσο δεν παει ...![]()
εξαιρετικη και η περιγραφη σου φιλε ... ειναι σαν να το ειχαμε στο χερι μας![]()
θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε γιατι σταματησε η παραγωγη του , εκτος και αν ηταν σε συγκεκριμενο αριθμο τεμαχιων μιας και ειναι αριθμημενο
θα κανω μια προαπαθεια να μαθω ''εκ των εσω''' τους λογους ΔημητρηDimitris Real έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 8:30 pmΣε ευχαριστώ πολύ Κώστα. Κι εσύ να χαρείς το μπρούτζινο κουκλί που αγόρασες. Πανέμορφο είναι.Megalos έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 2:43 pm Δημητρη καλοφορετο το νεο αποκτημα και να το χαρεις οσο δεν παει ...![]()
εξαιρετικη και η περιγραφη σου φιλε ... ειναι σαν να το ειχαμε στο χερι μας![]()
Δεν ξέρω εάν θα μάθουμε ποτέ γιατί σταμάτησε η παραγωγή του. Εάν ήταν κάτι σε πολύτιμο μέταλλο ή είχε κάποιον πολύ ιδιαίτερο και ακριβό μηχανισμο θα είχε κάποιο νόημα η κατάργησή του. Δεν ξέρω τι να πω.
αυτο το Longines εννοεις Γιαννη ? Longines-Evidenza-Sector-Dial-Collection-2022i palios έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 7:19 pm Μπραβο φιλε με το αρωμα vintage omega,πρεπει να ειναι εκδοση heritage της omega,και μοιαζει πολυ με το αντιστοιχο της Longines.
Ξεφυγες απο το <<κατεστειμενο>> του φορουμ και μας δειχνεις ρολοι με στυλ κλασσικο, μεγεια σου πανεμορφο.![]()

Κώστα ο Γιάννης μάλλον εννοεί αυτό που ανέφερα και εγώ πριν, το Heritage Classic Sector DialMegalos έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 9:12 pmαυτο το Longines εννοεις Γιαννη ? Longines-Evidenza-Sector-Dial-Collection-2022i palios έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 7:19 pm Μπραβο φιλε με το αρωμα vintage omega,πρεπει να ειναι εκδοση heritage της omega,και μοιαζει πολυ με το αντιστοιχο της Longines.
Ξεφυγες απο το <<κατεστειμενο>> του φορουμ και μας δειχνεις ρολοι με στυλ κλασσικο, μεγεια σου πανεμορφο.![]()
![]()

Αυτο ναι ειναι πανεμορφοο!nick10 έγραψε:Κώστα ο Γιάννης μάλλον εννοεί αυτό που ανέφερα και εγώ πριν, το Heritage Classic Sector DialMegalos έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 9:12 pmαυτο το Longines εννοεις Γιαννη ? Longines-Evidenza-Sector-Dial-Collection-2022i palios έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 7:19 pm Μπραβο φιλε με το αρωμα vintage omega,πρεπει να ειναι εκδοση heritage της omega,και μοιαζει πολυ με το αντιστοιχο της Longines.
![]()
Αλλά και αυτό το Evidenza, πολύ ωραίο
Εγκυρες;giannistissot έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 10:57 pmΑυτο ναι ειναι πανεμορφοο!nick10 έγραψε:Κώστα ο Γιάννης μάλλον εννοεί αυτό που ανέφερα και εγώ πριν, το Heritage Classic Sector DialMegalos έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 9:12 pmαυτο το Longines εννοεις Γιαννη ? Longines-Evidenza-Sector-Dial-Collection-2022i palios έγραψε: Παρ Αύγ 26, 2022 7:19 pm Μπραβο φιλε με το αρωμα vintage omega,πρεπει να ειναι εκδοση heritage της omega,και μοιαζει πολυ με το αντιστοιχο της Longines.
![]()
Αλλά και αυτό το Evidenza, πολύ ωραίο
Ερχεται σε λιγες μερες νεο εισερχομενο απο οτι εχω πληροφοριες...!
Στάλθηκε από το SM-A536B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk