Μου άνοιξες την όρεξη και θα μείνω νηστικός και ο λόγος θεωρώ ότι είναι απλός.THANOS58 έγραψε:Έχεις απόλυτο-μα απόλυτο- δίκιο φίλε Tazio ότι θέλει χρόνο ένας προπονητής...
Θαυμάζω την ιστορία των Sir Alex και Wenger... τρανά παραδείγματα... Δεν μ' ενδιαφέρει πόσες κούπες θα πάρει, μ' ενδιαφέρει να μείνει και να χτίσει... Όμως, φέρε μου εσύ τον Φαν Χαλ αντί του Νιόπλια, και να μείνει, και θα σου κάνω εγώ τις Κυριακές γεμιστά, και σουτζουκάκια και γαλακτομπούρεκο με καραμελωμένο φύλλο ανοιγμένο στο χέρι και κανελλίτσα... και καφέ καιμακλή...
Πρώτα κάντε μια ερώτηση στον εαυτό σου.
Πόσα ονόματα προέδρων ομάδων της Premier Αγγλίας γνωρίζεις;
Σε αντίθεση με τη χώρα μας που γνωρίζουμε τους προέδρους ακόμα και με τα μικρά τους ονόματα.
Κανείς μεγάλος προπονητής δε πρόκειται να έρθει γνωρίζοντας τις συνθήκες που υπάρχουν και τις παραχωρήσεις που θα του ζητήσουν να κάνει.
Έστω ότι ο πρόεδρος μιας ομάδας τρελαίνεται και δίνει 15 εκατομμύρια το χρόνο στον Φαν Χαλ. Να έλθει να κάνει τι;
Να βγάζει λόγους που θα του υποβάλουν για τη διαιτησία κάθε Κυριακή;
Να παίρνει την εντεκάδα που του προτείνει ο πρόεδρος, γιατί τον Παπαγιαννοπουλομπαρμπούτσογλου τον έχουμε πληρώσει χοντρά και πρέπει να παίζει;
Μια εντεκάδα με χαρτάκι από παίκτες που έχει αγοράσει ο πρόεδρος χωρίς να ρωτήσει τον προπονητή αλλά που του είπαν οι δικοί του άνθρωποι (του προέδρου) να αγοράσει για να πάρουν και αυτοί καμιά μίζα;
Για να του επιβάλουν να έχει αντί τη δική του προπονητική ομάδα με τους γυμναστές, μασέρ κ.λ.π., να έχει για γυμναστή τον ξάδελφο του κολλητού μιας παλιάς μας δόξας;
Ξεφύγαμε πολύ από το θέμα και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να διαβάζει τα κατεβατά αυτά. Οπότε σταματώ.