![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
...Θαλασσα να εχει να ψαρευω μονο.......
![:ha: :ha:](./images/smilies/AddEmoticons04220.gif)
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω αγαπητέ mantilas.mantilas έγραψε:Ρε παιδια μην πεφτετε στην παγιδα τους,ειμαστε μεγαλος λαος με ψυχη και καρδια.Τα 300 καθαρματα δεν αντιπροσωπευουν το ποιον του ελληνα,απλα πουλημενοι νενεκοι ειναι.Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους ειχε πει ο Κολοκοτρωνης.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
Ειλικρινά προσπαθώ να βρώ λόγους για να πείσω τον εαυτό μου οτι αξίζει να παραμείνω και να παλέψω σε αυτή την χώρα αλλά έχω αρχίσει να τα βλέπω μαύρα και δεν βρίσκω τίποτα. Αυτόματα το μυαλό μου κάνει σύγκριση με αυτά που είδα στην Αυστραλία πριν δέκα χρόνια και με πιάνει μελαγχολία. Αρχίζουν να με πιάνουν τάσεις φυγής και ο θυμός μου συνεχώς μεγαλώνει. Να φύγω, να τα πουλήσω όλα και να κάνω τα παιδιά μου ανθέλληνες. Να τα μάθω να αγαπούν την χώρα που θα τα δεχτεί στην αγκαλιά της, θα τα μορφώσει και θα τους προσφέρει ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο.
Δεν αντέχω άλλο το θέατρο σκιών των πολιτικών και δημοσιογράφων.
Δεν αντέχω άλλο το πλιάτσικο που γίνεται εις βάρος μας και την ατιμωρισία των υπευθύνων.
Δεν αντέχω την σκέψη να υποστούν και τα παιδιά μου το ίδιο...
Φιλικά Γιώργος
Εχεις δικιο Κωστα!Να παμε και να προσφερουμουμε ολοκληρο τον μισθο μας στο ''ταμειο αλληλεγγυης''Megalos έγραψε:.. μηπως λοιπον πρεπει να κανουμε μια εστω τελευταια προσπαθεια ολοι μας
Άλλη π@π@ριά αυτό το "ταμείο αλληλεγγύης"eisenberg έγραψε:Εχεις δικιο Κωστα!Να παμε και να προσφερουμουμε ολοκληρο τον μισθο μας στο ''ταμειο αλληλεγγυης''Megalos έγραψε:.. μηπως λοιπον πρεπει να κανουμε μια εστω τελευταια προσπαθεια ολοι μας
Οχι που μας τον πετσοκοβουνε λιγο λιγο....να τελειωνουμε γρηγοροτερα,να πεινασουμε και τοτε αναγκαστικα θα σηκωθουμε να φυγουμε...αλλα θα εχουμε προσπαθησει!