ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΗ EBAY

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 42896 times
Been thanked: 9560 times

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΗ EBAY

Δημοσίευση από Megalos »

Ειρηνη υμιν..... :ha:
τι εγινε ρε παιδα απο χθες εδω....
κατ'αρχας μη μου στενοχωρειται τον φιλο tazio καθοτι οπως ειπε εχουμε και μια καποια ηλικια :good:
δευτερον ΖΙΚΟ ωραιο το ποστ σου φιλε ...
Τωρα Κωστη εχεις τοποθετηθει με τις αποψεις σου... σεβαστες και αναλυτικα περιγραμμενες ..
ταυτοχρονα ομως και ο Θοδωρης και ο Στεφανος και ο Νικος και τα αλλα παιδια εχουν εξηγησει το προφανες οτι
τη σημερον ημερα με την παγκοσμοποηση και την οικονομικη κριση θα προσθετα το ιντερνετ ειναι μια ευκολη , γρηγορη και οικονομικη λυση..
το οτι εμπεριεχει κινδυνους και απατεωνες ειναι ηλιου φαεινοτερον και δοξα το Θεο ολα τα μελη μας ειναι εξυπνα για να λαβουν τα μετρα
τους ωστε να μην συμβει το κακο.. αλλα οπως ειπες και τα αλλα ατομα που μας διαβαζουν φανταζομαι ειναι ικανα να βγαλουν μονα τους τα
συμπερασματα τους -χωρις να τα πιεσει η να τα χειραγωγησει κανενας ..
Αυτα απο μενα ..
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
VIWOW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από VIWOW »

Τα "παιδιά" δεν τα πίεσε ούτε τα χειραγώγησε κανείς.......

Θα περίμενα Κώστα να τοποθετηθεις για τα ποσοστά και όχι να λες το προφανές ότι "το ιντερνετ είναι μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση".

Έχεις δίκιο ότι τα έχω πει πολλές φορές, αλλά τα επαναλαμβάνω μπας και εστιάσει κανείς στην ουσία.

Και η ουσία δεν είναι ότι τα ρολόγια είναι φθηνότερα στο ιντερνετ.

Η ουσία είναι να δούμε γιατί και ποιά.

Φιλικά

Κωστής
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Megalos »

Κωστη ναι δεν απαντησα για τα ποσοστα ...
οντως στα μαγαζια για γνωστες μεγαλες μαρκες -αλλα οχι σε ολα τα μαγαζια ετσι- συνηθως γινονται
οι εκπτωσεις που ανεφερες ...
και σωστα λες οτι για ποια...
θα υπενθυμισω οτι τα Orient εδω στο ελλαντα εχουν περιπου διπλασιες τιμες απο το νετ -ετσι και εγω
το πηρα το δικο μου απο νετ ...ευτυχως που υπαρχει λοιπον
VIWOW

Δημοσίευση από VIWOW »

Δεν μιλάμε για την Orient, αλλά και να μιλούσαμε,

Στήν ελλάδα έχουν τα διπλά λεφτά από τα καταστήματα που τα πουλούν επίσημα στο Παρίσι, ή από κάποιον με μαύρα γυαλιά και καμπαρντίνα που τα πουλάει στο ebay;

Δεν το έχω ψάξει...

Αλλά εχει διαφορά.

Και στην Ελλάδα υπάρχουν site που τα αγοράζεις φθηνότερα

Εγώ όμως δεν σε ρώτησα αν οι εκπτώσεις είναι αυτές, αλλά αν ο συνδυασμός έκπτωση και περιθώριο κέρδους είναι αυτά που γράφω, που σημαίνει ότι το κέρδος είναι μηδαμινό (5 έως 10%) και αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε ότι οι κοσμηματοπώλες γίνονται πλούσιοι από τα ρολόγια.

Γιατί αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους; Για το λόγο αυτό συμβαίνει να συζητάμε 40 φορές το ίδιο θέμα. Πετάει κάποιος κάτι που δεν ισχύει, του απαντώ και οι υπόλοιποι δεν τοποθετούνται στην ουσία, αλλά "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Στο κάτω κάτω δεν ρισκάρετε και τίποτα. Εγώ λέω την γνώμη μου ανοικτά ακόμη και όταν αυτό είναι αντίθετο με τα συμφέροντά μου ή των συνεργατών μου - πελατών μου.

Φιλικά

Κωστής
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

5-10% κερδος απο την πωληση ενος ρολογιου...αν ειναι δυνατον....τη στιγμη που με το ''καλημερα'' σου κοβουν 20-25% στις πιο πολλες μαρκες...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
giorgos mg
Has thanked: 387 times
Been thanked: 111 times

Δημοσίευση από giorgos mg »

εγω πριν μπω εδω ρε παιδια και μαθω για τις εκπτωσεις που κανουν τα μαγαζια δεν ηξερα..

δηλαδη πιστευετε οτι κανουν στον καθε πελατη με το καλημερα εκπτωση? :cigar:

γιατι οσοι γνωστοι μου πηγαν για αγορα και ειδικα γυναικες δεν πηραν εκπτωση..
γιατι πολυ απλα δεν ηξεραν οτι εχουν επιλογη εκπτωσης..

και μην γελατε..
πολυς κοσμος δεν ξερει φιλοι μου.. x:

φιλικα
Γιωργος
VIWOW

Δημοσίευση από VIWOW »

eisenberg έγραψε:5-10% κερδος απο την πωληση ενος ρολογιου...αν ειναι δυνατον....τη στιγμη που με το ''καλημερα'' σου κοβουν 20-25% στις πιο πολλες μαρκες...
Ακριβώς! Σου κόβουν 20 και 25 και 30% και τους μένει 5-10%

Μου αρέσει που προσπαθείτε να φανταστείτε τι κερδίζουν.

Εγώ δεν φαντάζομαι. Ξέρω.

Τόσο κερδίζουν.

Όλοι ζητούν έκπτωση. Και πολλοί πληρώνουν με δόσεις κλπ

Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν χρειάζεται πτυχίο, θα είχαμε όλοι από ένα κοσμηματοπωλείο...

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ. Και σκεφθείτε ότι έχουν ανταγωνιστή τον καθένα που πουλάει ρολογια...

Αν είσαι γιατρός ή δικηγόρος υπάρχει πιθανότητα να παει ο πελάτης σου σε κάποιον ασχετο να τον εξυπηρετήσει;
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Megalos »

θα ξαναπω οτι μπορει να ειναι ετσι αλλα οχι για ολους και σιγουρα οπως λεει και ο Γιωργος δεν ειναι που παιρνουν
η ζητουν εκπτωση γιατι απλουστατα δεν ξερουν (δεν ειναι βλεπεις μελη του WFC :ha: :ha:
Κωστη πολυ οντως δεν ξερουν οτι μπορουν να ζητησουν εκπτωση στη αγορα ρολογιου οποτε απο εκει βγαζουν 30 και 40% ..
και οπως ειπες εχουν και τα κοσμηματα -ισως θα μπορουσα να αναφερω και το θεμα του σερβις οπου σιγουρα βγαζουν πολυ
περισσοτερα.. νομιζω μαλιστα οτι εδω πιθανον να παιζει το θεμα κερδους .. τι λετε ???
Άβαταρ μέλους
joman
Has thanked: 57 times
Been thanked: 24 times

Δημοσίευση από joman »

Εγώ πρόσφατα που είχα πρόβλημα με κάποιον πωλητή στο ebay,ενημέρωσα το paypal, και επιστράφηκαν τα λεφτά μου αμέσως.
Τώρα για την περίπτωση που αναφέρει ο Κωστής με τα πολλά θύματα, θα δούμε.
Πάντως το οτι κάποιο site αναφέρει οτι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ισχύει..
Όποιος θέλει αγοράζει απο το νετ, άλλος από μαγαζί , και άλλος απο τα δυο.
Σε λίγο στην Ελλάδα θα υπάρχει και τρίτη μεγάλη κατηγορία, αυτοί που δεν θα αγοράζουν απο πουθενά, για τον απλούστατο λόγο, δεν θα έχουν τη δυνατότητα...
Και εδώ έρχομαι να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το φόρο κάθε αντικειμένου, και μόνο αυτό!
Κωστή πολύ σωστά αυτά που λές περι φοροδιαφυγής, αλλά νομίζω πως θα είχαν κάποια βαρύτητα και ισχύ σε ένα ιδανικό κράτος.
Δηλαδή καμιά απολύτως σχέση με την Ελλάδα.
Να τον πληρώσω το φόρο μου, ναι, έστω και με στέρηση απο το χαμηλό μου μισθό.
Οταν βλέπω πως πάει εκεί που πρέπει.
Όταν τώρα καθημερινά ακούμε, για τον τάδε μεγάλο οτι έφαγε τόσα εκατομμύρια απο το κρατικό ταμείο. τους τάδε πολιτικούς να κάνανε τα αίσχιστα, και στο τέλος να μου σερβίρουν εμένα τη λυπητερή, με μέτρα που θα με ξεσκίσουν, ΟΧΙ!
Σε κάθε ευκαιρία που θα μπορέσω και εγώ να γλιτώσω δυο φράγκα απο τη τσέπη μου, θα το κάνω.
Και μιλάω γενικά για κάθε περίπτωση.
Ειδικά για τα ρολόγια τώρα, απο το νετ αγόρασα το μαιμουδάκι για τη δοκιμή, και ενα σέικο των 140 ευρώ.
Αυτό είναι.
Το ρόλεξ που θέλω να αγοράσω το καλοκαίρι, θα το πάρω απο μαγαζί.
Ούτε καν σκέψη μου περνάει για αγορά απο το νετ.
Δηλαδή αυτό που είπαν και τα άλλα παιδιά πιο πάνω, ζυγίζεις τα πράματα και επιλέγεις.
Οχι για το αν θα δώσω τα λεφτά μου στο κράτος, αλλά για την αποφυγή του ρίσκου να πάρω κάτι σκάρτο.
Όσο για το άγχος του κοσμηματοπώλη Κωστή, δεν νομίζω να είναι ο μόνος που το έχει..
Ρώτα κάναν εργάτη αν δεν ανησυχεί για την επόμενη μέρα, αν θα έχει δουλειά. ρώτα κάναν αγρότη(οχι μεγαλοτσιφλικά, αλλά με λίγα στρέμματα γής), αν δεν ανησυχεί για το μήπως και ρίξει χαλάζι και τον πάρει ο διάολος, και ρώτα όλο τον κόσμο που δεν έχει κάτι εκατομμύρια καβάντζα.
Όλοι με το άγχος είναι.
Το ξαναλέω, σε μια ιδανική κοινωνία, θα ήταν πολύ καλά όλα αυτά.
Σιγά σιγά όμως, μετά το πέρασμα της εφηβείας, ο καθένας μαθαίνει ομαλά ή άγαρμπα, πως τέτοιο ιδανικό πράμα δεν υπάρχει.
Όλα αυτά χωρίς ίχνος επιθυμίας για αντιπαράθεση, να είμαστε εξηγημένοι έτσι;
Φιλικά Γιάννης
VIWOW

Δημοσίευση από VIWOW »

Αγαπητέ Γιάννη,

αρχικά νομίζω ότι είναι προφανές ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και αγοράζει από όπου θέλει.

Τώρα δεν έχεις άδικο για το πως αισθάνεται κανείς στην Ελλάδα κλπ, όλα αυτά είναι γνωστά σε ΄όλους μας και εγώ επίσης ζω στην Ελλάδα και ενοχλούμε καθημερινά από αυτή την πραγματικότητα. Μάλιστα ως επιχειρηματίας, επειδή τα χρήματα που δίνεις στο κράτος είναι πολλά αισθάνομαι πολύ άσχημα κάθε φορά που βλέπω την απουσία του κράτους στα θέματά που με απασχολούν και ακόμη περισσότερο ως πατέρας.

Απλά η σωστή αντίσταση ή διαμαρτυρία δεν είναι η αγορά ρολογιών από το νετ.

Και το ξέρεις.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε ατομικά και ομαδικά εκεί που πρέπει και όχι σε αυτό.

Τώρα για να μην παρεξηγηθώ, όπως ακριβώς βάζω στο περιοδικό μου, ακόμη και στο εξώφυλλο ρολόγια που ο αντιπρόσωπος μπορεί να μου έχει φερθεί ελεηνά, έτσι και υπερασπίζομαι ότι τα καταστήματα βγάζουν αυτό που γνωρίζω ότι βγάζουν και αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι όλοι αξιόλογοι ή κύριοι.

Τους ξέρω πολύ καλά και δεν έχω κανένα λόγο να τους εγκωμιάζω. Απλά πολλές φορές γράφονται πολλά εναντίον τους που δευν ισχύουν. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλοι τους περιστέρια ή ότι είναι το ίδιο ο ένας με τον άλλον.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ. Τα μέτρα που διαφαίνεται ότι θα ανακοινωθούν το μόνο που θα επιτύχουν είναι να κάνουν πιο δελεαστικούς τους παράνομους δρόμους απόκτησης των ρολογιών. Όπως πάντα....

Το μόνο καλό είναι ότι θα δώσουν αξία στα μεταχειρισμένα, δηλαδή και στα ρολόγια μας / αυτοκίνητά μας κοκ
Απάντηση