Seiko GMT VS Rolex GMT
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 663 times
Re: Seiko GMT VS Rolex GMT
Δεν.σταθηκα στην επιλογή τους να πάρουν ρολεξ. Και εγώ είχα. Μπόλικα. Η συμπεριφορά που βγάζουν του καταξιωμένου γνωστή για ρολόγια είπα ότι με ενοχλεί.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Has thanked: 6117 times
- Been thanked: 4393 times
I stand corrected,
Ανακατασκευσμένο κείμενο.
Δεν είναι σχετικοί όλοι όσοι φοράνε ακριβό ρολόι. Για τους περισσότερους είναι δήλωση πλούτου και ευημερίας και τους βρίσκεις σε όλο το φάσμα του χώρου, είναι φυσικό να αγοράζουν μάρκες που ξέρουν όλοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ανακατασκευσμένο κείμενο.
Δεν είναι σχετικοί όλοι όσοι φοράνε ακριβό ρολόι. Για τους περισσότερους είναι δήλωση πλούτου και ευημερίας και τους βρίσκεις σε όλο το φάσμα του χώρου, είναι φυσικό να αγοράζουν μάρκες που ξέρουν όλοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
- Giorgos_I
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 759 times
....και ένα του , ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τόσο πολύ, που ΖΗΛΕΨΑ, αλλά, πήγε και το έδωσε. ΚΡΙΜΑTheWatchBuddies έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 24, 2024 4:13 pm Δεν.σταθηκα στην επιλογή τους να πάρουν ρολεξ. Και εγώ είχα. Μπόλικα. Η συμπεριφορά που βγάζουν του καταξιωμένου γνωστή για ρολόγια είπα ότι με ενοχλεί.
-
Giorgos_I έγραψε:....και ένα του , ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τόσο πολύ, που ΖΗΛΕΨΑ, αλλά, πήγε και το έδωσε. ΚΡΙΜΑTheWatchBuddies έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 24, 2024 4:13 pm Δεν.σταθηκα στην επιλογή τους να πάρουν ρολεξ. Και εγώ είχα. Μπόλικα. Η συμπεριφορά που βγάζουν του καταξιωμένου γνωστή για ρολόγια είπα ότι με ενοχλεί.
Έχει δίκιο ο Γιώργος. Ήταν οι εποχές που το μυαλό ήταν πάνω από το κεφάλι. Τις χάρηκα, αλλά έκανα και λάθη.
-
Πάντως,όσο και να κράζω τη Ρολεξ,για τις τακτικές της,άλλο τόσο δεν έχω πει κουβέντα για την ποιότητα των ρολογιών της.
Το διευκρινίζω
Το διευκρινίζω
- These users thanked the author TheWatchBuddies for the post:
- Megalos (Σάβ Φεβ 24, 2024 9:43 pm)
- Rating: 7.69%
- Giorgos_I
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 759 times
Για την Casio για το Duro και την Rolex για τα περισσότερα από τα ρολόγια της, υποκλινομαστε.TheWatchBuddies έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 24, 2024 6:20 pm Πάντως,όσο και να κράζω τη Ρολεξ,για τις τακτικές της,άλλο τόσο δεν έχω πει κουβέντα για την ποιότητα των ρολογιών της.
Το διευκρινίζω
Για τα άχρηστα, πχ Daytona, εκείνο το καταδυτικό των 12.000 μέτρων ( μαιζονέτα ) και κάποια άλλα, απλώς για φιγούρες στις πισίνες, ή το Yachtmaster, βαράτε αλύπητα
-
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Very well said.TheWatchBuddies έγραψε:Πάντως,όσο και να κράζω τη Ρολεξ,για τις τακτικές της,άλλο τόσο δεν έχω πει κουβέντα για την ποιότητα των ρολογιών της.
Το διευκρινίζω
-
Τα λάθη είναι λάθη μόνο όταν δεν μαθαίνουμε από αυτά. Και ποιος δεν έχει κάνει;TheWatchBuddies έγραψε:Giorgos_I έγραψε:....και ένα του , ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τόσο πολύ, που ΖΗΛΕΨΑ, αλλά, πήγε και το έδωσε. ΚΡΙΜΑTheWatchBuddies έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 24, 2024 4:13 pm Δεν.σταθηκα στην επιλογή τους να πάρουν ρολεξ. Και εγώ είχα. Μπόλικα. Η συμπεριφορά που βγάζουν του καταξιωμένου γνωστή για ρολόγια είπα ότι με ενοχλεί.
Έχει δίκιο ο Γιώργος. Ήταν οι εποχές που το μυαλό ήταν πάνω από το κεφάλι. Τις χάρηκα, αλά έκανα και λάθη.
-
Εγώ ο πολύξερος έβγαλα τα μάτια ενός ατμού μου με τα ίδια μου τα χέρια . Και να δω τώρα πως θα τον επαναφέρω...
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40308 times
- Been thanked: 8769 times
Σπυρο μηπως να εφτιαχνες ενα βιντεακι με αυτες τις ρυθμισεις και να το ανεβαζες ? ετσι θα ειχαμε μια πιο λεπτομερη οπτικη εικονα
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/