***** ΤΟ ΘΕΛΩ ... ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ******
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Re: ***** ΤΟ ΘΕΛΩ ... ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ******
Αντώνη μου τα όνειρα ειναι τζάμπα .... Άσε μας να ονειρευόμαστε .....
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Θα συμφωνήσω.gkblues έγραψε:Πολύ ωραίο Βασίλη...αν και θα προτιμούσα μια χρυσή πινελιά και στο μπρασελέ τουArgo98 έγραψε:Σε tt θα προτιμούσα αυτό...
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Think different..
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Ενδιαφέρουσα άποψη φίλε Βαγγέλη, ευχαριστώ.IronHawk έγραψε:Ωραίο θέμα Δημήτρη!
Από εμένα:
PRECISTA PRS-18 Quartz COSC
http://www.timefactors.com/precistaprs18cosc.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Τώρα στην δική μου περίπτωση αυτό που θα αναφέρω μπορεί να εκληφθεί σαν "ανωμαλία"; σαν κάποιου είδους "ψυχαναγκασμού"; κάνεις δεν ξέρει, μιας που στο παρελθόν είχα το παλιό PRS-18Q το οποίο έδωσα με μεγάλη ευχαρίστηση, αφού δεν το άντεχα! Δυο ρολόγια έχω δώσει όλα και όλα και το μεν πρώτο το ξανά αγόρασα πρόσφατα και το δεύτερο είναι το PRECISTA PRS-18Q!!!
Για αυτό δεν ξανά έδωσα ρολόι, μιας που αν είναι να τα ξανά αγοράζω δεν με συμφέρει!
Για αυτό ο σοφός λαός λέει "Ποτέ μην λες ποτέ"...
Τώρα που το σκέφτομαι έχω αγοράσει όσα ρολόγια μισούσα! Άραγε τι να σημαίνει αυτό;
Χμμμ.... Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κοιτάξω αυτό!!!
Για πες γιατί δεν το άντεχες όμως το συγκεκριμένο?
- IronHawk
- Has thanked: 1503 times
- Been thanked: 966 times
Μάρκο, είμαι αυστηρός όταν πρόκειται για ένα ρολόι που "χαρακτηρίζεται" σαν military (αναφέρομαι στο παλιό μοντέλο πριν το COSC.)markosgr28 έγραψε:Ενδιαφέρουσα άποψη φίλε Βαγγέλη, ευχαριστώ.IronHawk έγραψε:Ωραίο θέμα Δημήτρη!
Από εμένα:
PRECISTA PRS-18 Quartz COSC
http://www.timefactors.com/precistaprs18cosc.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Τώρα στην δική μου περίπτωση αυτό που θα αναφέρω μπορεί να εκληφθεί σαν "ανωμαλία"; σαν κάποιου είδους "ψυχαναγκασμού"; κάνεις δεν ξέρει, μιας που στο παρελθόν είχα το παλιό PRS-18Q το οποίο έδωσα με μεγάλη ευχαρίστηση, αφού δεν το άντεχα! Δυο ρολόγια έχω δώσει όλα και όλα και το μεν πρώτο το ξανά αγόρασα πρόσφατα και το δεύτερο είναι το PRECISTA PRS-18Q!!!
Για αυτό δεν ξανά έδωσα ρολόι, μιας που αν είναι να τα ξανά αγοράζω δεν με συμφέρει!
Για αυτό ο σοφός λαός λέει "Ποτέ μην λες ποτέ"...
Τώρα που το σκέφτομαι έχω αγοράσει όσα ρολόγια μισούσα! Άραγε τι να σημαίνει αυτό;
Χμμμ.... Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κοιτάξω αυτό!!!
Για πες γιατί δεν το άντεχες όμως το συγκεκριμένο?
Οι λόγοι που έδωσα τα παλιό PRS-18Q είναι οι εξής:
1ον- Το συγκεκριμένο μπορείς να το πεις καταδυτικό, αλλά όχι ρολόι στρατιωτικών προδιαγραφών.
2ον- Η RONDA των συγκεκριμένων ρολογιών δεν κατόρθωνε να πετύχει την στοίχιση του δ/δείκτη με τα αντίστοιχα σημεία του dial. Το κακό είναι οτι το σύμπτωμα που περιέγραψα εμφανιζόταν μόνο στην αριστερή πλευρά του dial. Δηλαδή από το 12 έως και το 6 ο δ/δείκτης συγχρονιζόταν τέλεια με το dial, μετά όμως το 6 και μέχρι και το 12 εμφάνιζε αστοχία ευθυγράμμισης.
3ον- Το 39,40mm για εμένα είναι μικρό. Βέβαια άρχισα να το συνηθίζω και δεν με ενοχλεί ποια, τότε όμως που το έδωσα με ενοχλούσε αρκετά.
Βέβαια έχουν υπάρξει αναφορές από κάποιους κατόχους οτι σε καποια δεν συνέβαινε. Τι να το κάνεις όμως αν το εμφανίζει το 90% της παραγωγής. Από οτι γνωρίζω αυτό συνεχίζει να υφίσταται και στο νέο COSC.
- These users thanked the author IronHawk for the post (total 2):
- captain (Τετ Μαρ 21, 2018 4:44 pm) • giannistissot (Τετ Μαρ 21, 2018 5:06 pm)
- Rating: 15.38%
Vangelis (aka IronHawk)
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 342 times
-
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 463 times
Το θέλω....το χρειάζομαι....το χω ανάγκη πολύ. Είναι σοβαρό το πρόβλημά μου γιατρέ μου;;;;
- These users thanked the author spirosg75 for the post (total 3):
- IronHawk (Τετ Μαρ 21, 2018 6:02 pm) • giannistissot (Τετ Μαρ 21, 2018 6:03 pm) • Megalos (Τετ Μαρ 21, 2018 9:24 pm)
- Rating: 23.08%
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4390 times
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει σωτηρία φίλε μου!!!!spirosg75 έγραψε:
Το θέλω....το χρειάζομαι....το χω ανάγκη πολύ. Είναι σοβαρό το πρόβλημά μου γιατρέ μου;;;;
Think different..
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 1129 times
spirosg75 έγραψε:
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
harolagoha έγραψε:spirosg75 έγραψε:
Βρε για δες κατι συμπτώσεις .... Αυτο το ρολόι το θελω και εγω ....
-
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 463 times
Τί παράξενο πράγμα οι συμπτώσεις! Άντε να τα παραγγείλουμε παρέα μπας μας κάνουν καλύτερη τιμήcaptain έγραψε:harolagoha έγραψε:spirosg75 έγραψε:
Βρε για δες κατι συμπτώσεις .... Αυτο το ρολόι το θελω και εγω ....