Σε καταλαβαίνω απόλυτα που γράφεις ότι ήθελες πολύ να το βάλεις στην ψηφοφορία, είναι ρολογάρα! Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το επέλεγα καλύτερα από SD, μάλλον ναι, περιέργως όμως ίσως να επέλεγα καλύτερα το ND σε σχέση με αυτό, παρόλο που είναι άλλη κατηγορία, λόγω πιο λογικού μεγέθους στο πάχος, παρόλο που στο Πέλαγος δε με ενοχλεί καθόλου, είναι πιο αρμονικό το σχήμα του έτσι πιστεύω, είναι και τιτάνιο που δεν προσθέτει σημαντικά βάρος είναι και το χρώμα του που δεν είναι γυαλιστερό.Lemaniakias έγραψε:Μάρκο εχεις δίκιο, δεν ειναι ρετρό το Πέλαγος. Απλά τα περισσότερα ειναι ρετρό και ήθελα πολυ να το βαλω στην ψηφοφορία.
Και για εμενα το Πέλαγος ειναι ενα καταπληκτικό ρολοι.
Τιτάνιο, specs, σχεδιασμός.
Θα το προτιμούσα με τα μάτια κλειστά απο ενα SD που δυστυχως οπως ολα τα μοντέρνα Ρολεξ παρα ειναι bling και γυαλιστερά για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Δίπλα δίπλα περυσι που τα έβαλα μέσα μου το πέλαγος ήθελα να φοραω συνεχεια.
Το κείμενο δεν με ενοχλεί, οπως και η αριστερή τοποθέτηση της κορωνας. Αν και θα επέλεγα το απλό μαυρο.
Βέβαια στην ψηφοφορία δεν ειναι η πρωτη μου επιλογή.
Το κείμενο δε με ενοχλεί καθόλου, ενοχλεί πολύ κόσμο από ότι φαίνεται, ο οποίος μπορεί να επιλέξει μεταχειρισμένο το προηγούμενο σε πιο χαμηλό κόστος και ας μην έχει την in house. Μια χαρά είναι και αυτό. Η αριστερή κορώνα με ενοχλεί και όσο και αν μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός σε αυτό, δε θα το έπαιρνα σε καμιά περίπτωση και ούτε βέβαια θα σκεφτόμουν να το πάρω και να το γυρίσω στη σωστή μεριά.