Λοιπόν Δημήτρη,Blackbird έγραψε:Θάνο μην παίζεις με την κορώνα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα κεσεδάκι από γιαούρτι -όποιας μάρκας προτιμάς- γεμισμένο με νερό, το ρολόι και να το αφήσεις ολονυκτίς δίπλα σου στο κομοδίνο. Ακριβώς ό,τι έκανε η γιαγιά μου για τη μασέλα της. Έτσι δε θα μείνει υπόλειμμα αλατιού.
καταρχήν παίρνω κεσεδάκι μόνο ΟΛΥΜΠΟΣ 2% στραγγιστό, γιατί βραβεύτηκε (το γιαούρτι-όχι ο κεσές...) ως μη μεταλλαγμένο και 100% ελληνικό... Ζήτω το Έθνος, σκίσαμε!
Κάτι άλλο τώρα... δεν είναι καλύτερα, επειδή το νερό βρύσης έχει κάποια άλατα, να βάζω απιονισμένο όποτε βάζω τα καταδυτικά στο νυχτερινό κεσεδομπανάκι, το οποίο και τραβάει ότι υπολείμματα αλάτων βρει? Αυτό που βάζουμε και στο ατμοσίδερο...
Και σου ορκίζομαι μεγάλε, δεν θα ξεχαστώ το πρωί να κάνω ότι έκανε η γιαγιά, γιατί έτσι και δαγκώσω κατά λάθος το ολο-ατσάλινο kinetic divers, θα βάζω μετά στο φόρουμ συνταγές μόνο για σούπες... Με το Tissot Sea-Touch, που έχει πορτοκαλί καουτσουκένιο λουρί, κάτι γίνεται... μπορεί και να σωθώ και να μ' αρέσει!
Ευχαριστώ-Θάνος