Κομπολόγια
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Κομπολόγια
Παιδια μολις ελαβα σημερα ενα εξαιρετικο βασιλικο κεχριμπαρι,απο τα πιο ομορφα και μεγαλα που εχω κρατησει μεχρι τωρα.Εαν θελετε μπορειτε να το δειτε κανοντας κλικ στη συλλογη (το εχω κανει post πρωτο-πρωτο) http://efosjewelry.com/v-web/gallery/Mu ... collection
Περιμενω τα σχολια σας.....
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Φοβερη συλλογη!! Απιστευτο!! Να τα χαιρεσεkachramania έγραψε:Παιδια μολις ελαβα σημερα ενα εξαιρετικο βασιλικο κεχριμπαρι,απο τα πιο ομορφα και μεγαλα που εχω κρατησει μεχρι τωρα.Εαν θελετε μπορειτε να το δειτε κανοντας κλικ στη συλλογη (το εχω κανει post πρωτο-πρωτο) http://efosjewelry.com/v-web/gallery/Mu ... collection
Φιλικα, Σταυρος
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Φοβερο φιλε...! πολυ ωραια συλλογη! Γιατι σε καποιες φωτος υπαρχει κερμα του 1 ευρώ?
Φιλικα,
Αντωνης
Φιλικα,
Αντωνης
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
snapper έγραψε:Για να βλεπεις πιο ειναι το μεγεθος της χαντρας..
Thanks crazy diver!!
Φιλικα,
Αντωνης
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Θα ελεγα παντως,(παρ'ολο που αυτο ακουγεται απο πολυ εως παρα πολυ εγωιστικο) πριν προβειτε στην αγορα καποιου κομπολογιου,στειλτε μου καμια φωτογραφια του να σας πω τη γνωμη μου.....Νομιζω οτι μπορω να βοηθησω...γινεται γενικα ενας χαμος στην αγορα και ειδικα με τα λεγομενα faturan θελει πολυ προσοχη γιατι η κατασταση ειναι πλεον ανεξελεγκτη....πουλαει ο καθενας οτι θελει και οσο θελει......
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Να σε καλα φιλε!kachramania έγραψε:Θα ελεγα παντως,(παρ'ολο που αυτο ακουγεται απο πολυ εως παρα πολυ εγωιστικο) πριν προβειτε στην αγορα καποιου κομπολογιου,στειλτε μου καμια φωτογραφια του να σας πω τη γνωμη μου.....Νομιζω οτι μπορω να βοηθησω...γινεται γενικα ενας χαμος στην αγορα και ειδικα με τα λεγομενα faturan θελει πολυ προσοχη γιατι η κατασταση ειναι πλεον ανεξελεγκτη....πουλαει ο καθενας οτι θελει και οσο θελει......
Φιλικα, Σταυρος