![Surprised :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Επιλογη dress χρονογραφου
-
- Has thanked: 1814 times
- Been thanked: 1012 times
Re: Επιλογη dress χρονογραφου
Εγω βρισκω το Junghans πανεμορφο μοιαζει πολυ με το IWC το Portugeuze και μονο αυτο μου φτανει. ![good :good:](./images/smilies/AddEmoticons0423.gif)
![good :good:](./images/smilies/AddEmoticons0423.gif)
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Ωραιες επιλογες παιδια και σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την ανταποκριση.
Οντως το Longines πανεμορφο κομματι αλλα 39μμ ειναι πολυ λιγα...φυσικα θα πρεπει να παω να το δω απο κοντα.
Τωρα το Laco Ηλια φαινεται αξιολογη περιπτωση ειδικα με τους μπλε δεικτες! Αληθεια ποσο κοστιζει?
Τα Εpos τα εψαξα, καποια κομματια ειναι πολυ κλασσικα και καποια πολυ μοντερνα για αυτο που ψαχνω..
Ιδανικη περιπτωση μεχρι στιγμης φαινεται να ειναι το Stowa παιδια... αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως θα φαινετε στο χερι αφου δεν υπαρχει δυνατοτητα να το δεις πριν το αγορασεις...
Οντως το Longines πανεμορφο κομματι αλλα 39μμ ειναι πολυ λιγα...φυσικα θα πρεπει να παω να το δω απο κοντα.
Τωρα το Laco Ηλια φαινεται αξιολογη περιπτωση ειδικα με τους μπλε δεικτες! Αληθεια ποσο κοστιζει?
Τα Εpos τα εψαξα, καποια κομματια ειναι πολυ κλασσικα και καποια πολυ μοντερνα για αυτο που ψαχνω..
Ιδανικη περιπτωση μεχρι στιγμης φαινεται να ειναι το Stowa παιδια... αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως θα φαινετε στο χερι αφου δεν υπαρχει δυνατοτητα να το δεις πριν το αγορασεις...
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Δεν εχεις αδικο.antonis_ch έγραψε:
Κι εγω ειχα περιεργεια για το Marine Original πριν το παρω.
Απο την αλλη δεν εχει και καμμια περιεργη κασα ή τιποτα μεγαλες διαστασεις...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!