Καλός όρισες στο φόρουμ
Να το χαίρεσαι το ιδιαίτερο 5600
Φιλικά Γιώργος
Καλός όρισες στο φόρουμ
Και εγώ έχω θέμα με τα κουμπιά, όχι ότι δεν πατιώνται, αλλά συνήθως το χέρι μου πάει στην εσοχή που υπάρχει ακριβώς δίπλα στα κουμπιά, οπότε πρέπει με την αφή να εντοπίσω την εσοχή του κουμπιού, για να το πατήσω. Ίσως αυτό συνηθίζεται, δεν ξέρω, γιατί δεν το πολυφοράω.n_wildgirl έγραψε:Αυτό που δεν παλεύεται σε αυτό το ρολόι είναι τα κουμπιά.
Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε (χρονόμετρο, αντίστροφη) μου σπάνε τα νεύρα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν το φοράω συχνά.
Συνηθιζεται πιστεύω.markosgr28 έγραψε:Και εγώ έχω θέμα με τα κουμπιά, όχι ότι δεν πατιώνται, αλλά συνήθως το χέρι μου πάει στην εσοχή που υπάρχει ακριβώς δίπλα στα κουμπιά, οπότε πρέπει με την αφή να εντοπίσω την εσοχή του κουμπιού, για να το πατήσω. Ίσως αυτό συνηθίζεται, δεν ξέρω, γιατί δεν το πολυφοράω.n_wildgirl έγραψε:Αυτό που δεν παλεύεται σε αυτό το ρολόι είναι τα κουμπιά.
Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε (χρονόμετρο, αντίστροφη) μου σπάνε τα νεύρα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν το φοράω συχνά.