Κοντά στα δύο χιλιάρικαMegalos έγραψε:κριμα Δημητρη .... ποσο ειχε το ρολοι παιδια ?_batman_ έγραψε:Δήλωσα και εγώ αλλά με πέταξε εκτός λίστας γαμωτο...
Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro
Κοντά στα δύο χιλιάρικαMegalos έγραψε:κριμα Δημητρη .... ποσο ειχε το ρολοι παιδια ?_batman_ έγραψε:Δήλωσα και εγώ αλλά με πέταξε εκτός λίστας γαμωτο...
Aμα υπολογίσεις φόρους κτλ έβγαινε πάνω από 2.5κ..._batman_ έγραψε:Κοντά στα δύο χιλιάρικαMegalos έγραψε:κριμα Δημητρη .... ποσο ειχε το ρολοι παιδια ?_batman_ έγραψε:Δήλωσα και εγώ αλλά με πέταξε εκτός λίστας γαμωτο...
Μάρκο συμφωνώ , κι εγώ στο ίδιο επίπεδο τις έχω, μου αρέσουν και οι δυο .markosgr28 έγραψε:Πολύ καλή εταιρία, την έχω σε εκτίμηση, οι τιμές όμως και εδώ έχουν πάρει την ανηφόρα, αν δεν κάνω λάθος, το U1 πχ που μου άρεσε πριν μερικά χρόνια είχε λίγο πάνω από 1000ρικό, τώρα 1900€ και οι χρονογράφοι ωραίοι, αλλά κοντά στις τιμές των fortis κλπ, που μάλλον είναι οι ανταγωνιστές τους σε παρόμοια κατηγορία είναι στο μυαλό μου, αλλά η sinn μου αρέσει για άλλους λόγους από τη fortis. Η sinn έχει χαμηλούς τόνους, κλασσικά σχέδια και τεχνολογία σε υλικά, η fortis παράδοση στα αεροπορικά και τολμά να βγάζει παράξενα κατά καιρούς.