_batman_ έγραψε:δε ξερω τι λετε αλλα σκεφτομαι και ξανα σκεφτομαι οτι για καποιον που δεν εχει μυαλα σαν τα δικα μας και θελει ενα ρολοι για ολα!
το νεο σεικο σουμο
ειναι ολα τα λεφτα... η κασα του ειναι ποιημα, εφτιαξαν επιτελους το αθλιο bezel και του εβαλαν ζαφειρι συν την νεα 6r35 με 70 ωρες p.r. ισως εχει και Dia Sheild ειδωμεν... το μονο κακο ειναι οτι εβγαλαν το S απο την κορωνα! και μιλαμε για 850€ ισως και λιγοτερο στα γνωστα μαγαζια...
αρα πιστευω οτι κατι ελβετικα VFM πχ Oris Tissot κτλ πλεον δεν... τα εφαγε η μαρμαγκα... παροτι μερικα εχουν κεραμικη...
Είναι πολύ καλό Δημήτρη .
Να έριχναν λιγο και τις διαστάσεις θα ήταν σούπερ . Γύρω στα 42mm θα ήταν τρέλα.
Ούτε καν σύγκριση δεν υπάρχει με αυτά που ανέφερες , όχι τώρα , ούτε καν πριν .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το εκαναν ακομα καλυτερο και μπραβο στην σεικο... Και επειδη περασε απ τα χερια μου το παλιο σουμο, δυστυχως δεν πιανει μια σε θεμα βαρους, μπρασελε, σωστων διαστασεων και εφαρμογης στον καρπο, αισθηση πολυτελειας και περιστροφης του μπεζελ μπροστα στο aquis που εχω...Νταξει, ειπαμε, να μην τα ισοπεδωσουμε ολα...Σιγουρα το lume του σουμο ειναι εξαιρετικο..
τι εννοεις σε θεμα βαρους; σωστων διαστασεων και εφαρμογης στον καρπο ειναι πως θα κατσει στον καθενα, αισθηση πολυτελειας πως το οριζεις;
βεβαια γουστα ειναι αυτα Χαρη! εγω ημουν παρα παρα πολυ κοντα στο να παρω το aquis για τον μικρο αδερφο μου αλλα δεν... ειλικρινα προτιμουσα στον καρπο μου το skx απο το aquis παροτι σε χαρακτηριστικα δεν παιζεται το συγκεκριμενο!
γιαυτο βεβαια υπαρχουν πολλες εταιριες για ολους μας! παντως το sumo ενω ποτε δε μου αρεσε το νεο το καλοβλεπω...
Μου δόθηκε άπειρες φορές η ευκαιρία να πάρω το sumo..Ο καρπός μου μπορεί να το υποστηρίξει..Όμως πάντα κάτι με χαλουσε..Η αριθμοσειρα του μπεζελ και το λεπτό μπρασελε..Για τα λεφτά του είναι σούπερ (400€), προσωπικά το κατατάσσω στα 600-650€ σε όρους "Ελβετίας"..Αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για όλους τους καρπούς..Θέλει πάνω από 18εκ τουλάχιστον για να πεις ότι "το χεις"..Οι ρευστές καμπύλες του ευτυχως σώζουν κάπως την κατάσταση και δεν το αφήνουν να φαίνεται γκουμουτσα αλλά και πάλι δεν είναι τυχαίο το nickname "sumo"..Σίγουρα είναι γούστα αυτά και φυσικά δεν κατακρίνω κανένα..Απλά μιας και έχουν περάσει αρκετά mid tier divers απ' τον καρπό μου, όπως χαμι, λονζιν, γκλισιν, και άλλα , γι'αυτό και οι παρατηρήσεις μου στην σύγκριση με το aquis..Το τελευταίο είναι ο καλύτερος συνδυασμός αρτιας κατασκευής και άνεσης απ'οσα έχω βάλει (166gr) και πραγματικά για την τιμή του (το βρίσκεις γύρω στα 1250-1400€) είναι εξαιρετικο..
These users thanked the author harolagoha for the post (total 3):
Το σούμο είναι από τα αγαπημένα μου ρολόγια , θεωρώ ότι έχει από τις πιο ωραίες κάσες που κυκλοφορούν , οι καμπύλες, η χωνευτή στεφανη ...
Μόνο αρνητικό το μπρασελε και το μέγεθος του .
Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση , δεν έχει αντίπαλο στα 0-1κ για να μη πω και παραπάνω .
Στην ίδια κατηγορία βάζω και το 051 , με λίγο υποδεέστερη μηχανή πλέον αλλά φοβερό ρολόι κατά τα αλλά .
και το 077 φαίνεται πολύ καλό , κάτι μεταξύ σούμο και mm
ggli έγραψε:Το σούμο είναι από τα αγαπημένα μου ρολόγια , θεωρώ ότι έχει από τις πιο ωραίες κάσες που κυκλοφορούν , οι καμπύλες, η χωνευτή στεφανη ...
Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση , δεν έχει αντίπαλο στα 0-1κ για να μη πω και παραπάνω .
Στην ίδια κατηγορία βάζω και το 051 , με λίγο υποδεέστερη μηχανή πλέον αλλά φοβερό ρολόι κατά τα αλλά .
Γιαννη καμμια φωτο των 051 και 077 για μας τους μη μυημενους ??
ggli έγραψε:Το σούμο είναι από τα αγαπημένα μου ρολόγια , θεωρώ ότι έχει από τις πιο ωραίες κάσες που κυκλοφορούν , οι καμπύλες, η χωνευτή στεφανη ...
Γιαννη καμμια φωτο των 051 και 077 για μας τους μη μυημενους ??
051
077
These users thanked the author ggli for the post (total 2):