προς θεου δικιο ειχες γιατι ετσι οπως το εγραψα ισως φανηκε οτι υποτιμαω το ρολοι!! ισα ισα θα ημουν εκτος απο χαζος και κατι αλλο... τα υλικα που αποτελειτε ειναι φανταστικα και οχι μονο!!Lemaniakias έγραψε:Καλυτερο αλλα και πολυ πιο δυσκολο! Ο αυτοκράτορας ειναι τερατώδης. Εχει πολυ μεγαλύτερο όγκο απο το darth, το shroud και το caseback το σηκώνουν ακομη πιο πολυ το ρολοι στον καρπό.
Προσωπικά οταν πηρα το darth το προτίμησα απο τον αυτοκράτορα που μπορούσα να παρω 200 ευρω ακριβότερα.
Επισης άποψη μου, πως σε ενα ρολοι σαν τον τόνο ταιριάζει περισσοτερο η Quartz μηχαναρα 7c απο οποιοδήποτε αυτόματη. Και ακομη ενα πλεονέκτημα για εμενα ειναι η πολυπλοκότητα της ημέρας.
Σεβαστή η άποψη σου φυσικα. Απλά ήθελα μια επεξήγηση
Ευχαριστω
εγω αντιθετα επειδη το μεγεθος το εχω στο μυαλο μου οτι ειναι σχεδον ιδια! αν και δεν εχω δει αυτοκρατορα απο κοντα! η ημερα επειδη εχω "λιγα" σεικο την βλεπω συχνα και να λειπει δε με χαλαει πλεον! οποτε αναμεσα σε αυτοκρατορα και νταρθ προτιμω αυτοκρατορα! βεβαια αυτα ειναι γουστα και τιποτα αλλο! οταν ειδα κιολας αυτο το βιντεο τον αγαπησα πιο πολυ τον αυτοκρατορα!!! δεν ειναι ολοκληρο το βιντεο βεβαια, ειναι αποσπασμα, υπαρχει ολοκληρη η διαδικασια... αλλα το ανεβασα για πιο γρηγορα αποτελεσματα!
" onclick="window.open(this.href);return false;
επισης επειδη αγαπαω τρελα 017!! και οταν ειδα αυτες τις φωτο λεω ρολοι για ολα!! ανετα θα μπορουσε να ειναι το μοναδικο!!
εγω σαν Δημητρης οταν μιλαω για τονο αυτοκρατορα vs νταρθ προτιμω αυτοκρατορα , οπως και 015 vs 017 προτιμω 017... καθαρα γουστο δεν υποτιμω τιποτα! εξαλλου γιαυτο εχουν αξια τα μαζεματα... να εχουμε διαφορετικες αποψεις να βρισκομαστε και μετα να αλλαζουμε αποψη... χεχε φαντασου να ειχαμε ολοι τα ιδια τσαμπα ο καφες!