ggli έγραψε:
Κώστα είναι πολύ όμορφα τα νέα sub , ίσως θα έπρεπε να είναι η φυσική συνέχεια των πενταψήφιων , παρόλα αυτά δε βλέπω καμια φασαρία, πιο πολύ θύελλα είχε ξεσηκώσει το sd43.
Ναι ,δεν έχει γίνει καμια φασαρία αλλα το μόνο ενεργό θέμα και στα 4 φόρουμ εδω και μια βδομάδα είναι της rolex...
Και πάντα θα πουλάει ότι έχει σχέση με ρόλεξ , αλλά την φασαρία που υπήρχε με το 43 δεν τη βλέπω , ίσως επειδή ήταν λίγο αναμενόμενο το αποτέλεσμα .
ggli έγραψε:
Κώστα είναι πολύ όμορφα τα νέα sub , ίσως θα έπρεπε να είναι η φυσική συνέχεια των πενταψήφιων , παρόλα αυτά δε βλέπω καμια φασαρία, πιο πολύ θύελλα είχε ξεσηκώσει το sd43.
Ναι ,δεν έχει γίνει καμια φασαρία αλλα το μόνο ενεργό θέμα και στα 4 φόρουμ εδω και μια βδομάδα είναι της rolex...
Και πάντα θα πουλάει ότι έχει σχέση με ρόλεξ , αλλά την φασαρία που υπήρχε με το 43 δεν τη βλέπω , ίσως επειδή ήταν λίγο αναμενόμενο το αποτέλεσμα .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Το sd43 σήκωνε πιο εύκολα της αρνητικές κριτικές και ο κόσμος το έχει πιο εύκολο να κράζει.
These users thanked the author Argo98 for the post:
ggli έγραψε:
Την τελευταία βδομάδα εδώ σχολιάσαμε και τα Β edurance φίλε Βασίλη. Και τη rolex, αφού αυτές είχαν επικαιρότητα και τη rolex με όχι με τόσο ένθερμο, σύμφωνα με τις προσδοκίες τουλάχιστον, τρόπο. Όπως και να το κάνουμε είναι δημοφιλής η rolex. Δεν ξέρω για τα άλλα φόρουμ, αλλά εδώ υπάρχει συζήτηση, σχετικά λίγοι σε πλήθος φίλοι έχουν τοποθετηθεί όμως κατά τη γνώμη μου.
Μάρκο δεν ξέρω πως το κατάλαβες αλλά επ ουδενί δεν ανέφερα το πόσο ενεργό είναι το τόπικ της Rolex κριτικάροντας το πόσο ενδεχομένως ανενεργά είναι όλα τα άλλα. Ανέφερα απλώς ότι μια χαρά ντόρος έχει γίνει με τα νέα sub και απολύτως φυσιολογικό.
Argo98 έγραψε:Μάρκο δεν ξέρω πως το κατάλαβες αλλά επ ουδενί δεν ανέφερα το πόσο ενεργό είναι το τόπικ της Rolex κριτικάροντας το πόσο ενδεχομένως ανενεργά είναι όλα τα άλλα. Ανέφερα απλώς ότι μια χαρά ντόρος έχει γίνει με τα νέα sub και απολύτως φυσιολογικό.
Ναι φίλε Βασίλη, έτσι είναι, αυτό που εννοούσες κατάλαβα.
Βασιλη μου οντως οπως ειπε ο Μαρκος δεν σχολιασαν πολλα μελη μας το θεμα αλλα ισως και να ειναι θετικο διοτι οπως εγραψε και ο Γιαννης δεν εγιναν και οι
τρομερες αλλαγες ωστε να σηκωθει κουρνιαχτος ..... ομορφηναν καπως το ολο σχημα και οπως ειπα και παλι το κυριωτερο ειναι η νεα μηχανη που βελτιωνει το ρολοι .