ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
gkblues
Has thanked: 1753 times
Been thanked: 4379 times
Επικοινωνία:

Re: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!

Δημοσίευση από gkblues »

Μεγειες

Εικόνα
These users thanked the author gkblues for the post:
Megalos (Κυρ Νοέμ 29, 2020 9:11 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Δημοσίευση από captain »

Καλοφορετο και από εδώ Κώστα ...... εντυπωσιακό ρολόι :cheer:
These users thanked the author captain for the post:
spirosg75
Has thanked: 106 times
Been thanked: 463 times

Δημοσίευση από spirosg75 »

markosgr28 έγραψε:Σήμερα το απόγευμα μου παρέδωσε το παρακάτω δέμα ο Hattori Hantzo αυτοπροσώπως:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουν να πάρω κάτι και κοίταζα διάφορα, όχι αυτό, αλλά αυτό βρέθηκε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, οπότε δεν κρατήθηκα. Ζητάω συγγνώμη για τις φωτο που είναι πολύ πρόχειρες και γρήγορες, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αύριο για καλύτερες. Είμαι η ντροπή του φόρουμ με τέτοιες φωτο, ο καπετάνιος ούτε κατά λάθος όταν πατάει το κουμπί δε βγάζει τόσο χάλια.
Σε σχέση με το ρολόι, παλιά είχα το sbdx017, το πούλησα για να μαζέψω χρήματα για το ND το δίγραμμο τότε, αλλά μου είχε μείνει η αίσθηση ότι μου άρεσε. Κοιτάζοντας για διάφορα, στα χρήματα αυτά δεν έπαιρνα κάτι σε καλή κατάσταση ή σχετικά νέο μοντέλο και ήθελα περίπου το 1/3 ακόμα, για να πάρω κάτι άλλο που θα με ενδιέφερε, οπότε σίγουρα δε θα αποφάσιζα τελικά να ανέβω τόσο ψηλά σε κόστος, ειδικά με την κατάσταση αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να κάνω την κίνηση. Εναλλακτικά το μόνο κοντά σε αυτό σε κόστος που κοίταζα είναι καινούργιο Doxa sharkhunter, στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό μεταχειρισμένο, αλλά με έπεισε το καλύτερο φινίρισμα, η καλύτερη μηχανή, το καλύτερο lume, γενικά όλο το πακέτο σε αυτό, σε σχέση με το άλλο που είναι ιστορικό και ρολογάρα, σκέφτηκα ότι έχω και τις χελώνες με παρόμοια κάσα, οπότε πήγα στο Seiko. Δεν έχω προλάβει να δω χρονομετρία κλπ, εμφανισιακά για μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Καλοφόρετο Μάρκο! Τρομερή επιλογή!

Όσο για το σχόλιο με τον Hatori Hanzo...με πέθανες :BB:
spirosg75
Has thanked: 106 times
Been thanked: 463 times

Δημοσίευση από spirosg75 »

Megalos έγραψε:απο τοτε που μας το ειχαν δειξει στην boutique Omega μου ειχε καρφψθει ... και ετσι ηρθε , αν και ταξιδια world δεν γινονται τωρα
Εικόνα
Πανέμορφο Κώστα! Καλοφόρετο!
These users thanked the author spirosg75 for the post:
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8740 times

Δημοσίευση από Megalos »

σας ευχαριστω ολους εναν εναν ιδιαιτερα .... και σεις να χαιρεστε τα ρολογια σας φιλοι μου :sh:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

spirosg75 έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Σήμερα το απόγευμα μου παρέδωσε το παρακάτω δέμα ο Hattori Hantzo αυτοπροσώπως:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουν να πάρω κάτι και κοίταζα διάφορα, όχι αυτό, αλλά αυτό βρέθηκε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, οπότε δεν κρατήθηκα. Ζητάω συγγνώμη για τις φωτο που είναι πολύ πρόχειρες και γρήγορες, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αύριο για καλύτερες. Είμαι η ντροπή του φόρουμ με τέτοιες φωτο, ο καπετάνιος ούτε κατά λάθος όταν πατάει το κουμπί δε βγάζει τόσο χάλια.
Σε σχέση με το ρολόι, παλιά είχα το sbdx017, το πούλησα για να μαζέψω χρήματα για το ND το δίγραμμο τότε, αλλά μου είχε μείνει η αίσθηση ότι μου άρεσε. Κοιτάζοντας για διάφορα, στα χρήματα αυτά δεν έπαιρνα κάτι σε καλή κατάσταση ή σχετικά νέο μοντέλο και ήθελα περίπου το 1/3 ακόμα, για να πάρω κάτι άλλο που θα με ενδιέφερε, οπότε σίγουρα δε θα αποφάσιζα τελικά να ανέβω τόσο ψηλά σε κόστος, ειδικά με την κατάσταση αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να κάνω την κίνηση. Εναλλακτικά το μόνο κοντά σε αυτό σε κόστος που κοίταζα είναι καινούργιο Doxa sharkhunter, στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό μεταχειρισμένο, αλλά με έπεισε το καλύτερο φινίρισμα, η καλύτερη μηχανή, το καλύτερο lume, γενικά όλο το πακέτο σε αυτό, σε σχέση με το άλλο που είναι ιστορικό και ρολογάρα, σκέφτηκα ότι έχω και τις χελώνες με παρόμοια κάσα, οπότε πήγα στο Seiko. Δεν έχω προλάβει να δω χρονομετρία κλπ, εμφανισιακά για μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Καλοφόρετο Μάρκο! Τρομερή επιλογή!

Όσο για το σχόλιο με τον Hatori Hanzo...με πέθανες :BB:
Ευχαριστώ πολύ φίλε Σπύρο! Να είσαι καλά! Δύσκολα βγαίνει από το χέρι μου.

Όσο για το σχόλιο, για να είμαι ειλικρινής, κάτι παρόμοιο είχε γράψει πριν καιρό για το ΜΜ ο φίλος Γιάννης και από εκεί μου ήρθε συνειρμικά, είμαι και μεγάλος fan Tarantino (Pulp Fiction, best movie ever, imho) και Kill Bill.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
w@tcher
Has thanked: 542 times
Been thanked: 397 times

Δημοσίευση από w@tcher »

Καλοφόρετο να είναι και πάντα καλές ώρες να δείχνει!
Απόστολος
Άβαταρ μέλους
nick10
moderator
Has thanked: 6607 times
Been thanked: 11082 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nick10 »

Καλοφόρετο και από εδώ Κώστα, υπέροχο :rose :rose
These users thanked the author nick10 for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 02, 2020 11:16 pm)
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/

Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Εικόνα
afnios1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 137 times

Δημοσίευση από afnios1 »

Megalos έγραψε:απο τοτε που μας το ειχαν δειξει στην boutique Omega μου ειχε καρφψθει ... και ετσι ηρθε , αν και ταξιδια world δεν γινονται τωρα
Εικόνα
καλοριζικο φιλε,εκλεψε βλεμματα εκεινο το βραδυ μαζι με το ντρες ,καλες ωρες να δειχνει και καλα ταξιδια !
These users thanked the author afnios1 for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 02, 2020 11:17 pm)
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8740 times

Δημοσίευση από Megalos »

afnios1 έγραψε:
Εικόνα
καλοριζικο φιλε,εκλεψε βλεμματα εκεινο το βραδυ μαζι με το ντρες ,καλες ωρες να δειχνει και καλα ταξιδια !
σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη μου ... ναι θυμασαι ειχε πολυ τραβηξει τα βλεμματα εκεινη τη βραδυά .. την ''περιφημη'' βραδυά :BB:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Απάντηση