ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!
Σήμερα το απόγευμα μου παρέδωσε το παρακάτω δέμα ο Hattori Hantzo αυτοπροσώπως:
Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουν να πάρω κάτι και κοίταζα διάφορα, όχι αυτό, αλλά αυτό βρέθηκε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, οπότε δεν κρατήθηκα. Ζητάω συγγνώμη για τις φωτο που είναι πολύ πρόχειρες και γρήγορες, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αύριο για καλύτερες. Είμαι η ντροπή του φόρουμ με τέτοιες φωτο, ο καπετάνιος ούτε κατά λάθος όταν πατάει το κουμπί δε βγάζει τόσο χάλια.
Σε σχέση με το ρολόι, παλιά είχα το sbdx017, το πούλησα για να μαζέψω χρήματα για το ND το δίγραμμο τότε, αλλά μου είχε μείνει η αίσθηση ότι μου άρεσε. Κοιτάζοντας για διάφορα, στα χρήματα αυτά δεν έπαιρνα κάτι σε καλή κατάσταση ή σχετικά νέο μοντέλο και ήθελα περίπου το 1/3 ακόμα, για να πάρω κάτι άλλο που θα με ενδιέφερε, οπότε σίγουρα δε θα αποφάσιζα τελικά να ανέβω τόσο ψηλά σε κόστος, ειδικά με την κατάσταση αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να κάνω την κίνηση. Εναλλακτικά το μόνο κοντά σε αυτό σε κόστος που κοίταζα είναι καινούργιο Doxa sharkhunter, στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό μεταχειρισμένο, αλλά με έπεισε το καλύτερο φινίρισμα, η καλύτερη μηχανή, το καλύτερο lume, γενικά όλο το πακέτο σε αυτό, σε σχέση με το άλλο που είναι ιστορικό και ρολογάρα, σκέφτηκα ότι έχω και τις χελώνες με παρόμοια κάσα, οπότε πήγα στο Seiko. Δεν έχω προλάβει να δω χρονομετρία κλπ, εμφανισιακά για μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουν να πάρω κάτι και κοίταζα διάφορα, όχι αυτό, αλλά αυτό βρέθηκε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, οπότε δεν κρατήθηκα. Ζητάω συγγνώμη για τις φωτο που είναι πολύ πρόχειρες και γρήγορες, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αύριο για καλύτερες. Είμαι η ντροπή του φόρουμ με τέτοιες φωτο, ο καπετάνιος ούτε κατά λάθος όταν πατάει το κουμπί δε βγάζει τόσο χάλια.
Σε σχέση με το ρολόι, παλιά είχα το sbdx017, το πούλησα για να μαζέψω χρήματα για το ND το δίγραμμο τότε, αλλά μου είχε μείνει η αίσθηση ότι μου άρεσε. Κοιτάζοντας για διάφορα, στα χρήματα αυτά δεν έπαιρνα κάτι σε καλή κατάσταση ή σχετικά νέο μοντέλο και ήθελα περίπου το 1/3 ακόμα, για να πάρω κάτι άλλο που θα με ενδιέφερε, οπότε σίγουρα δε θα αποφάσιζα τελικά να ανέβω τόσο ψηλά σε κόστος, ειδικά με την κατάσταση αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να κάνω την κίνηση. Εναλλακτικά το μόνο κοντά σε αυτό σε κόστος που κοίταζα είναι καινούργιο Doxa sharkhunter, στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό μεταχειρισμένο, αλλά με έπεισε το καλύτερο φινίρισμα, η καλύτερη μηχανή, το καλύτερο lume, γενικά όλο το πακέτο σε αυτό, σε σχέση με το άλλο που είναι ιστορικό και ρολογάρα, σκέφτηκα ότι έχω και τις χελώνες με παρόμοια κάσα, οπότε πήγα στο Seiko. Δεν έχω προλάβει να δω χρονομετρία κλπ, εμφανισιακά για μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
- These users thanked the author markosgr28 for the post (total 4):
- ppana (Παρ Νοέμ 13, 2020 12:23 am) • nick10 (Σάβ Νοέμ 14, 2020 6:43 pm) • Megalos (Κυρ Νοέμ 15, 2020 8:35 pm) • georgefl74 (Παρ Δεκ 04, 2020 10:04 pm)
- Rating: 30.77%
- markosgr28
- moderator
Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη!jimkar85 έγραψε:Καλορίζικο Μάρκο. Να το χαίρεσαι. Πολύ καλή επιλογή.
Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Ωω αυτα ειναιι!! Καλοφορετη η ρολογαρα Μαρκο!!
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- markosgr28
- moderator
Ευχαριστώ φίλε Γιάννηgiannistissot έγραψε:Ωω αυτα ειναιι!! Καλοφορετη η ρολογαρα Μαρκο!!
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- giannistissot (Παρ Νοέμ 13, 2020 12:26 am)
- Rating: 7.69%
-
- Has thanked: 464 times
- Been thanked: 2772 times
- markosgr28
- moderator
Ευχαριστώ πολύ φιλε Σπυροgerogian έγραψε:Καλοφορετη η ρολογαρα σου Μαρκο!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- gerogian (Παρ Νοέμ 13, 2020 2:05 pm)
- Rating: 7.69%
- ppana
- Has thanked: 5337 times
- Been thanked: 2192 times
Καλοφόρετο
"If we lose the war in the air we lose the war and we lose it quickly."
Field Marshal Bernard Montgomery