Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότεροmarkosgr28 έγραψε:Νέα Flieger, ξέρει κανείς κάτι για αυτά?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Προσωπικά μου αρέσουν καλύτερα τα υπάρχοντα μοντέλα, στα οποία έχω μεγάλη αδυναμία.
Φιλικά Γιώργος
Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότεροmarkosgr28 έγραψε:Νέα Flieger, ξέρει κανείς κάτι για αυτά?
Προσωπικά μου αρέσουν καλύτερα τα υπάρχοντα μοντέλα, στα οποία έχω μεγάλη αδυναμία.
Μου αρεσουν .markosgr28 έγραψε:Νέα Flieger, ξέρει κανείς κάτι για αυτά?
Georges έγραψε:Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότεροmarkosgr28 έγραψε:Νέα Flieger, ξέρει κανείς κάτι για αυτά?
Φιλικά Γιώργος
Εκτός απο όμορφα το βασικότερο, για εμένα, έχουν κ βολικό μέγεθός διότι πήξαμε στα θηρία τα τελευταία χρόνια.markosgr28 έγραψε:
Πεστα φιλε Αντώνη! Συμφωνώ απόλυτα!pugman έγραψε:Εκτός απο όμορφα το βασικότερο, για εμένα, έχουν κ βολικό μέγεθός διότι πήξαμε στα θηρία τα τελευταία χρόνια.markosgr28 έγραψε:
Φιλικά
Αντώνης
και εγω φιλοι μου συμφωνω απολυταmarkosgr28 έγραψε:Πεστα φιλε Αντώνη! Συμφωνώ απόλυτα!pugman έγραψε:Εκτός απο όμορφα το βασικότερο, για εμένα, έχουν κ βολικό μέγεθός διότι πήξαμε στα θηρία τα τελευταία χρόνια.markosgr28 έγραψε:
Φιλικά
Αντώνης
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, είναι πιο ακριβό από το προηγούμενο.lovefist2001 έγραψε:Και περιπου 1200 το απλο και 2200 με χρονογραφο
Σταυρος
Ανάλογα την έκδοση, εμφανησιακά όπως το βλέπω , το ανάλογο που μου έρχεται στο μυαλό εχει ιδια τιμη.markosgr28 έγραψε:Ευχαριστώ για την ενημέρωση, είναι πιο ακριβό από το προηγούμενο.lovefist2001 έγραψε:Και περιπου 1200 το απλο και 2200 με χρονογραφο
Σταυρος