Εβαλα τα χειμωνιατικα παπουτσακια στο Avenger μου σημερα.Το καφε γνησιο δερματινο λουρακι.Mε αυτο θα κανουμε χειμωνα
Το περασα τις προηγουμενες μερες με κερι και το αφησα να το απορροφησει καλα.Τρια χρονια μετα την αγορα του το λουρι δειχνει και εχει την αισθηση σαν καινουριου.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
eisenberg έγραψε:Εβαλα τα χειμωνιατικα παπουτσακια στο Avenger μου σημερα.Το καφε γνησιο δερματινο λουρακι.Mε αυτο θα κανουμε χειμωνα
Το περασα τις προηγουμενες μερες με κερι και το αφησα να το απορροφησει καλα.Τρια χρονια μετα την αγορα του το λουρι δειχνει και εχει την αισθηση σαν καινουριου.
dimRHO έγραψε:Δυστυχώς τεράστιο για το καρπό σου, μάλλον και για τον δικό μου
Ειναι 45mm.
Μεγαλο ρολοι αν και οχι ιδιαιτερα μεγαλο για τα σημερινα δεδομενα.Ο καρπος μου ειναι περιπου 19cm οποτε δεν δειχνει μεγαλο στην πραγματικοτητα,δεν προεξεχει δλδ απο τον καρπο.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
eisenberg έγραψε:Εβαλα τα χειμωνιατικα παπουτσακια στο Avenger μου σημερα.Το καφε γνησιο δερματινο λουρακι.Mε αυτο θα κανουμε χειμωνα
Άψογο..το κερί όντως δείχνει οτι έχει κάνει δουλειά...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!