εσύ τι να πεις...πήρες σπίτι για τα ζωνάρια, περιμένεις σπίτι για τα ρολόγια...ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΚ!!!!pontioz έγραψε:Εγώ πάλι, δε λέω τίποτα...
Φιλικά Γιώργος
εσύ τι να πεις...πήρες σπίτι για τα ζωνάρια, περιμένεις σπίτι για τα ρολόγια...ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΚ!!!!pontioz έγραψε:Εγώ πάλι, δε λέω τίποτα...
Σωστός!!!Georges έγραψε: εσύ τι να πεις...πήρες σπίτι για τα ζωνάρια, περιμένεις σπίτι για τα ρολόγια...ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΚ!!!!
Οφείλω να ομολογήσω -και μη με πείτε αχάριστο!- ότι το νησί είναι υπέροχο, σκέτος παράδεισος, αλλά οτιδήποτε σε παραλία ή και πλαγιά υπάρχει κάτω από τη νοητή γραμμή Νικήτη - Βουρβουρού μέχρι το Πόρτο Κουφό στο δεύτερο -πάντα!- πόδι της Χαλκιδικής είναι αλλού! Πολύ αλλού λέμε!Blackbird έγραψε:Δε λλέω καλλές οι Σεϋχέλλες και οι Μπαχάμες, αλλλά σαν τη Χαλλκιδική δεν έχει. Απλλά η θάλλασσα της Χαλλκιδικής δεν υπάρχει σε λλέω.
Οι καλύτερες διακοπές!!! Τρία χρόνια που δούλευα σε Ναυτιλιακή Εταιρεία κι εγώ χειμώνα πήγαινα διακοπές...marios_ch έγραψε:Δυστυχώς για μας διακοπές μόνο χειμώνα..................
Από εξωτερικό αν μου δοθεί ποτέ ξανά η ευκαιρία θέλω να πάω πάλι Αυστραλία...πιο οργανωμένος αυτή τη φορά...να έχω βγάλει διεθνές δίπλωμα, να έχω νοικιάσει μηχανή και να διασχίσω το Great Ocean Road...Το έκανα με αυτοκίνητο και μαγεύτηκα...με μηχανή θα περάσω σε άλλη διάσταση!!!marios_ch έγραψε:Ναι φίλε και εγώ θα έλεγα ότι και εξωτερικό αν έχεις τον χρόνο να πας είναι πολύ ωραία...........
Διάθεση υπάρχει, παρέα για την πρόταση που έκανα δεν με νοιάζει...μου αρκεί το τρίπτυχο εγώ, η μηχανή και ο δρόμοςmarios_ch έγραψε:Εγώ λέω όπου πας καλά είναι, άμα υπάρχει καλή παρέα και διάθεση.......