Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
camen έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 31, 2022 7:04 pm
K να ρωτησω… Μπαινεις μπουτικ Rolex, πας στην ντουπερ διαλεγμενη πωλητρια , της κλεινεις το ματι κ της λες «Ειμαι lefty babe, τι εχεις για μενα…»
Αυτααα… Κ του χρονου με υγεια, να τα ξαναδουμε ,να τα θαυμασουμε , να τα σχολιασουμε απο τον καναπε μας σαν τις κακιες πεθερες(εγω δλδ! ) . Παντως χωρανε περιθωρια βελτιωσης, κανα χρωματιστο led-ακι, να κανουν κανεναν ηχο… βαζω ιδεες εγω τωρα…μηπως κ διαβαζεις κανεις απο τους manager και θελει καμια ιδεα!
These users thanked the author camen for the post (total 2):
camen έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 31, 2022 5:31 pm
Α και η Hermes στην παρεα…. Καταπληκτικο ζωναρο-τσαντο-ρολοι αλλα καλυτερα να μεινει στα δερματινα ηδη κ να αφησει τα ρολογια…Κατι της επεσε κ μεσα στο ρολοι που μοιαζει με καντραν απο αλλο ρολοι, δε ξερω τι ακριβως παιχτηκε εκει…θα το βαζα μεσα στην τσαντα την Hermes ,στο χερι σιγουρα οχι!
Καταλαβαίνω τη χιουμοριστική διάθεση αλλά αφού έχει και δόσεις αλήθειας σοβαρά πιστεύεις αυτά που λες πχ για το συγκεκριμένο Hermes στην προκειμένη ;
Α και η Hermes στην παρεα…. Καταπληκτικο ζωναρο-τσαντο-ρολοι αλλα καλυτερα να μεινει στα δερματινα ηδη κ να αφησει τα ρολογια…Κατι της επεσε κ μεσα στο ρολοι που μοιαζει με καντραν απο αλλο ρολοι, δε ξερω τι ακριβως παιχτηκε εκει…θα το βαζα μεσα στην τσαντα την Hermes ,στο χερι σιγουρα οχι!
Καταλαβαίνω τη χιουμοριστική διάθεση αλλά αφού έχει και δόσεις αλήθειας σοβαρά πιστεύεις αυτά που λες πχ για το συγκεκριμένο Hermes στην προκειμένη ;
ωπα .. .πραγματικα φανταστικο ..... οι εταιρειες φασιον οταν θελουν κανουν πανεμορφα κομματια ..
ας θυμιθουμε οτι και η Bvlgari εχει κανει τεραστια προοδο στην ωραολογοποιια
Δικες μου δοσεις αληθειας, γτ το τι αρεσει στον καθε ενα απο εμας ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο. Επειδη αισθητικα στο ρολοι μου αρεσουν οι πιο καθαρες ,κλασσικες γραμμες, κ δε μ αρεσουν καθολου τα φλυαρα φορτωμεν καντραν οχι δυστυχως δε μου αρεσει το συγκεκριμενο.
Μπορει να αρεσει σε ολους τους αλλους, κανενα προβλημα. Εμενα δε θα ηταν ποτε στη λιστα επιλογης μου.
Φίλε Νίκο, ευχαριστώ πολύ για το πολύ εντυπωσιακό θέμα! Και το μάζεμα των παρουσιάσεων. Πολύ όμορφο, ευχαριστώ.
Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω.
JLC στα γνωστά της, εντυπωσιακές κατασκευές, μπράβο της, όχι κάτι χρήσιμο, μόνο εντυπωσιασμός.
Zenith πολύ όμορφα, αλλά όχι κάτι που δεν έχουμε δει ήδη.
VC δεν τρελάθηκα με το νέο σχέδιο και για σευχιδες, όπως γράφτηκε
Β μπήκε στη μοδά με τα χρώματα, πολύ όμορφα, όπως είναι η κατάσταση παρά το ότι ακολούθησε τη μοδα, η πιο δυναμική εταιρεία κατά τη γνώμη μου σήμερα και μπράβο της.
Πατεκ, δε μου αρέσει καθόλου αυτό που παρουσίασε και δε μου ταιριάζει για την εταιρεία.
Cartier πολλά και νέα μοντέλα σε σχέδιο, μπράβο στην εταιρεία, παρόλο που δεν ξέρω αν αγόραζα, είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό και σε αυτό που κάνει δείχνει δυναμική και νέες ιδέες.
Rolex, τα αριστερά χάλια για εμένα. Τα deepsea και day date πολύ όμορφα, αλλά μια από τα ίδια. Όπως το air king, που δε μου άρεσε από όταν βγήκε αυτή η έκδοση. Air king πανέμορφο είναι το παλιό το μπλε, το μικρό.
GS αρκετά όμορφα και νέες ιδέες επίσης, φαίνεται όμως για εμένα να ψάχνεται λίγο σχεδιαστικά χωρίς να ξέρει προς τα που να πάει.
Tag επίσης μου άρεσε. Το διαμάντι ιδιαίτερο και τραβηγμένο, αλλά το ρολόι θα το φορούσα ευχαρίστως. Έβγαλε και 1000αρι με νέα μηχανή, το σχέδιο θέλει να έχει στοιχεία από το παρελθόν και να ξεχωρίζει, καλό είναι αλλά τα απλά aquaracer μου αρέσουν καλύτερα, είναι σουπερ, επίσης τώρα θυμήθηκε να βγάλει solar? 30 χρόνια μετά την casio και 20 μετά τη citizen? (δεν είμαι σίγουρος για τα χρόνια, πολλά είναι πάντως). Ωραίο είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω την κίνηση και η τιμή στα ύψη.... Αν έκανε περίπου όσο τα quartz κάτι θα γινόταν.
Το tudor δε μου αρέσει που έχει γίνει χαμός. Τα δίχρωμα τα gmt ωραία είναι και θα ήθελα ένα, αλλά είναι λίγο ταμτάκος που γράφτηκε πιο πάνω.
Doxa έβγαλε άλλο ένα χρώμα, ωραίο είναι. και δεν είναι ούτε πράσινο...
Hermes δε με αφορά
Lange πάρα πολύ όμορφα, δεν είμαι ειδικός στην εταιρία, αλλά η εικόνα τους είναι οικεία για την εταιρεία.
IWC επίσης όχι κάτι ιδιαίτερο, σε σχέση με κάτι καινούργιο.
Oris, επίσης δε μου αρέσει το νέο μοντέλο, παρόλο που έχει καλή μηχανή και η εταιρεία το προσπαθεί. Εκτός από τα καταδυτικά, λίγα ρολόγια της μου αρέσουν.
Αυτά, νομίζω δεν ξέχασα κάτι. Γενικά λοιπόν δεν είδα κάτι να ξετρελαθώ, εκτός από Navi και Tag και τα Cartier ωραία, αλλά δύσκολα θα έπαιρνα κάτι τέτοιο.
These users thanked the author markosgr28 for the post (total 2):
Megalos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 31, 2022 10:14 pm
ας θυμιθουμε οτι και η Bvlgari εχει κανει τεραστια προοδο στην ωραολογοποιια
H Bvlgari ωστοσο ηταν στο κοσμημα εξ αρχης και οχι στην ενδυση κ στα αξεσουαρ ενδυσης. Θα σου αρεσε να εβλεπες την Patek να βγαζει σειρα με παπουτσια; Την AD σειρα με γυναικεια εσωρουχα; Την JLC τσαντες γραφειου;
Δικες μου δοσεις αληθειας, γτ το τι αρεσει στον καθε ενα απο εμας ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο. Επειδη αισθητικα στο ρολοι μου αρεσουν οι πιο καθαρες ,κλασσικες γραμμες, κ δε μ αρεσουν καθολου τα φλυαρα φορτωμεν καντραν οχι δυστυχως δε μου αρεσει το συγκεκριμενο.
Μπορει να αρεσει σε ολους τους αλλους, κανενα προβλημα. Εμενα δε θα ηταν ποτε στη λιστα επιλογης μου.
Επ ουδενί δεν αναφέρομαι στο αισθητικό κομματι.Το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό και δε σηκώνει καμία αντίρρηση .Αναφέρομαι στο αν τις αναφορές ζωναρο-τσάντα-ρολόι ,να πιάσει τα δέρματα και να αφήσει τα ρολόγια τις έκανες έχοντας δει τη λειτουργία του ρολογιού και τα λες παρόλα αυτά ή απλά από τις φωτογραφίες και στηριζόμενος στο αισθητικό και μόνο. Από περιέργεια σε ρωτάω ,γιατί προσωπικά βλέποντας το βίντεο είδα ένα από τις πιο εντυπωσιακές world time λειτουργίες που έχω δει και θα μου έκανε ιδαιτερη εντύπωση αν το θεωρείς τσαντο-ρολογο παρότι έχεις δει τη λειτουργία του.
Ξαναλέω αν η αναφορά σου έχει να κάνει μόνο βάση του αισθητικού και του brand name πάσο.
Α ναιιιιι εννοειται μονο αισθητικα το ειπα!!!
Καμια σχεση με μηχανισμους ,λειτουργιες κλπ.
Οι λειτουργιες που σχεδιαζονται να κανουν τα ρολογια ειναι οχι απλα εντυπωσιακες, ειναι εξωπραγματικες και κατι που δε θα καταλαβω ποτε πως ξεκιναει απο το χαρτι κ καταληγει σε ενα χωρο λιγοτερο απο 2τ.εκ !!! Πραγματικα θα ηθελα καποια στιγμη να δω ενα βιντεο να μας εξηγει καποιος σχεδιαστης μηχανων εστω απλα πραγματα το πως απο τον ανθρωπινο νου μετατρεπονται σε λειτουργιες ρολογιου!!!
These users thanked the author camen for the post: