Μάρκο μια φωτό των ίδιων cal σε Tudor και Breitlingmarkosgr28 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 19, 2021 9:02 amΝομίζω και εγώ πως είναι με τα σημερινά δεδομένα είναι σχετικά vfm, στην κατηγορία της. Επίσης, η Tag Heuer, πολύ περισσότερο από τη Hamilton κατά τη γνώμη μου. Για παράδειγμα, Β με αντίστοιχο μηχανισμό με τα Tag, έχουν κοντά στο χιλιάρικο παραπάνω και μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι πιο ποιοτικά, αλλά δε δικαιολογούν τόσο μεγάλη διαφορά. Επίσης, B με ίδια μηχανή με τα Tudor είναι πιο ακριβά από τα Tudor, χωρίς προσωπικά να μπορώ να δικαιολογήσω τη διαφορά σε αυτήν την περίπτωση. Δεν έχω κάτι με τη Β, ίσα ίσα, την έχω σε εκτίμηση και θεωρώ ότι είναι η πιο δραστήρια Ελβετική με διαφορά τελευταία, αλλά vfm δεν είναι.
Όπως βλέπεις στη breitling έχει πέσει λίγο χέρι παραπάνω το οποίο και φυσικά πληρώνεται αλλά η διαφορά στη τιμή έχει να κάνει και με τη θέση της κάθε εταιρίας . Breitling > Tudor και αυτό πρέπει να αποτυπώνεται και με τη τιμολόγηση .Οπότε προσωπικά δικαιολογώ τη διαφορά στη retail .