Οδοιπορικο στους Αγιους Τοπους !

octenis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Οδοιπορικο στους Αγιους Τοπους !

Δημοσίευση από octenis »

spirosg75 έγραψε:
octenis έγραψε: Κλασσικοτατη περίπτωση πετάω μια κουβέντα και φεύγω.
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που πολύ ευγενικά προσπάθησε να σου πει ο Χάρης: εδώ είναι ένα φόρουμ για ρολόγια που ΟΛΟΙ σέβονται ο ένας τον άλλο, όπως σε μια καλή παρέα η οποία πέρα από ρολόγια συζητά και για ένα σωρο άλλα θέματα (αθλητικά, αυτοκίνητα κλπ κλπ)
Δεν σου ζήτησε κανένας να ασπαστείς ότι γράφεται ούτε να συμφωνήσεις. Καλό θα είναι όμως αν θέλεις να παραμείνεις στο φόρουμ, να σέβεσαι τους υπόλοιπους.
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Αυτά που έγραψα δεν είπα να τα ασπαστεί κάποιος.
Απλά δημιουργήθηκε θέμα για εντυπώσεις προφανώς..
octenis

Δημοσίευση από octenis »

harolagoha έγραψε:Πραγματικά θελεις να σου αποδειξω οτι υπαρχει θεος? Θεολογικη συζήτηση θα μπορουσα να κανω, εισαι εσυ ομως ανοικτος να δεις και την αλλη οπτικη? Γιατι αν δεν εχεις ευρυγωνια σκεψη και εισαι παγερα αδιάλλακτος δε νομιζω οτι θα σου ωφελησει ό,τι κι αν σου πω..Καθαρα με αγαπη στο λεω, αυτη την αναζητηση την ξεκινας μονος σου και για τον καθενα εχουν ή θα δοθουν ευκαιρίες στην ζωη του που θα του δειξουν τι ισχυει στην σχεση ζωη-θεος ασχετως αν αυτες αγνοηθουν εσκεμμένα...Να σαι καλα!
Άλλο είπα άλλο κατάλαβες. Κάπου το έχεις χάσει. Ξαναδιάβασε μάλλον ότι έγραψα.
Και σου ξανάδινω συμβουλή, μην θιγεσαι τόσο εύκολα, δημιούργησες θέμα χωρίς να υπάρχει.
Δε σας ξαναενοχλω
harolagoha
Has thanked: 117 times
Been thanked: 1129 times

Δημοσίευση από harolagoha »

Συγχωρα με τοτε αν εξελαβα αρνητικα την αρχικη σου εκφραση οτι αυτο που πιστευω ειναι ενα παραμυθακι και μια καλοστημενη μπιζνα!
octenis

Δημοσίευση από octenis »

harolagoha έγραψε:Συγχωρα με τοτε αν εξελαβα αρνητικα την αρχικη σου εκφραση οτι αυτο που πιστευω ειναι ενα παραμυθακι και μια καλοστημενη μπιζνα!
Εγώ έγραψα.."Το παραμυθακι πουλάει πολύ και καλά βέβαια"

Είπα εγώ ότι αυτό που πιστεύεις είναι ένα παραμυθακι και καλοστημένη μπιζνα:;

Παραμυθακι δεν είναι η πίστη, αλλά ο καθένας που πατάει πάνω σε αυτή και βγάζει ένα σωρό λεφτά
Παραμυθακι δεν είναι η πίστη, αλλά ο εκάστοτε τραγοπαπας που πηδάει πάνω από μνήματα για να μην κάνει άλλος παπάς το τρισάγιο και χάσει το 20κακι
Παραμυθακι δεν είναι η πίστη, αλλά όλη η βιομηχανία που έχουν στήσει όλοι αυτοί οι άπιστοι

Ψάξουν αν θες.
στο Άγιο όρος υπάρχει τρανό παράδειγμα, και με τιμάει που έχω 2 φίλους στην Εσφιγμένου..

Στο τέλος θα δεις πως λέμε και πιστεύουμε τα ιδια
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8755 times

Δημοσίευση από Megalos »

αγαπητε φιλε octenis
πραγματικα λυπαμαι για το ατοπο των σχολιων σου , που μου χαλασες και το νημα ...
το νημα αυτο το ανοιξα βαζοντας τις φωτογραφιες μου απο την προσκυνηματικη μου εκδρομη στους Αγιους Τοπους .
δεν το ανοιξα για να σχολιασουμε θρησκευτικους προβληματισμους . εξ αλλου το φορουμ δεν ασχολειται με αυτο το αντικειμενο ενδελεχως ωστε να χρειαζεται αυτο.
βεβαιως ειναι φορουμ ρολογιων -εξ αλλου υποθετω για αυτα γραφτηκες εδω και οχι για να αναφερεσαι σε θρησκειες κλπ .- οποτε δεν καταλαβα τι εννοεις οτι δεν ειδες κατι για ρολογια
και αποφασισες να σχολιασεις .
απειρα νηματα για ρολογια υπαρχουν στο φορουμ που γραφτηκες ωστε να αναφερθεις σε αυτα . και οχι στα ξαφνικα να θιξεις εστω ακροθιγως τις πεποιθησεις μελων του φορουμ.
για αυτο θα παρακαλεσω να σταματησει εδω και τωρα αυτη η συζητηση και να ποσταρεις -εφοσον επιθυμεις- σε θεματα ρολογιων .
λυπαμαι και παλι διοτι οπως σου αναφερθηκε στο φορουμ αυτο εχουμε αλληλοσεβασμο και ηρεμια ... και δεν επιτρεπω σε κανενα να το χαλασει αυτο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
harolagoha
Has thanked: 117 times
Been thanked: 1129 times

Δημοσίευση από harolagoha »

Καλε μου ανθρωπε μην παιζουμε με τις λεξεις, οκ, ειπες κατι ξεκινωντας αλλα ηταν ατυχο, δεν θα σε σταυρωσω κιολας..
Δεν ξερω τι ερμηνεια δινεις στις λεξεις «παραμυθακι κλπ» και πραγματικα καταληγω να μην με ενδιαφερει...

Οσον αφορα τους μοναχους της Μονης Εσφιγμενου, μιας και το ανεφερες, ο Θεος να τους εχει καλα και να τους βγαλει απ την πλανη που βρισκονται γιατι ο φανατισμος και οι ακροτητες τους οδηγουν στην απομονωση και μακρια απ τον δρομο του Κυριου...Αυτη ειναι η γενικοτερη γνωμη των υπολοιπων μονων του Αγιου Ορους που εχω επισκεφθει και την ασπαζομαι πληρως..
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Megalos έγραψε:αγαπητε φιλε octenis
πραγματικα λυπαμαι για το ατοπο των σχολιων σου , που μου χαλασες και το νημα ...
το νημα αυτο το ανοιξα βαζοντας τις φωτογραφιες μου απο την προσκυνηματικη μου εκδρομη στους Αγιους Τοπους .
δεν το ανοιξα για να σχολιασουμε θρησκευτικους προβληματισμους . εξ αλλου το φορουμ δεν ασχολειται με αυτο το αντικειμενο ενδελεχως ωστε να χρειαζεται αυτο.
βεβαιως ειναι φορουμ ρολογιων -εξ αλλου υποθετω για αυτα γραφτηκες εδω και οχι για να αναφερεσαι σε θρησκειες κλπ .- οποτε δεν καταλαβα τι εννοεις οτι δεν ειδες κατι για ρολογια
απειρα νηματα για ρολογια υπαρχουν στο φορουμ που γραφτηκες ωστε να αναφερθεις σε αυτα . και οχι στα ξαφνικα να θιξεις εστω ακροθιγως τις πεποιθησεις μελων του φορουμ.
για αυτο θα παρακαλεσω να σταματησει εδω και τωρα αυτη η συζητηση και να ποσταρεις -εφοσον επιθυμεις- σε θεματα ρολογιων .
λυπαμαι και παλι διοτι οπως σου αναφερθηκε στο φορουμ αυτο εχουμε αλληλοσεβασμο και ηρεμια ... και δεν επιτρεπω σε κανενα να το χαλασει αυτο
Συμφωνώ απόλυτα φιλε Κώστα.
Εικόνα
octenis

Δημοσίευση από octenis »

harolagoha έγραψε:Καλε μου ανθρωπε μην παιζουμε με τις λεξεις, οκ, ειπες κατι ξεκινωντας αλλα ηταν ατυχο, δεν θα σε σταυρωσω κιολας..
Δεν ξερω τι ερμηνεια δινεις στις λεξεις «παραμυθακι κλπ» και πραγματικα καταληγω να μην με ενδιαφερει...

Οσον αφορα τους μοναχους της Μονης Εσφιγμενου, μιας και το ανεφερες, ο Θεος να τους εχει καλα και να τους βγαλει απ την πλανη που βρισκονται γιατι ο φανατισμος και οι ακροτητες τους οδηγουν στην απομονωση και μακρια απ τον δρομο του Κυριου...Αυτη ειναι η γενικοτερη γνωμη των υπολοιπων μονων του Αγιου Ορους που εχω επισκεφθει και την ασπαζομαι πληρως..
Μεγάλη κουβέντα αυτή..
octenis

Δημοσίευση από octenis »

markosgr28 έγραψε:
Απαγορεύονται δλδ οι σχολιασμοί. Οκ
Αν έχω λάθος μπορούν οι διαχειριστές να σβήσουν και τα post μου και εμένα φυσικά
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8755 times

Δημοσίευση από Megalos »

octenis έγραψε:
markosgr28 έγραψε:
Απαγορεύονται δλδ οι σχολιασμοί. Οκ
Αν έχω λάθος μπορούν οι διαχειριστές να σβήσουν και τα post μου και εμένα φυσικά
βλεπω οτι μαλλον συνεχιζεις να παραποιεις τα γραφομενα του καθενος . δεν ανεφερα να μην σχολιαζει καποιο μελος , ολα τα μελη σχολιαζουν αβιαστα .
το οτι ομως εισαι λαθος στο νημα αυτο νομιζω οτι θα επρεπε ηδη να το εχεις καταλαβει . ( ειμαι ο διαχειριστης και αν θελεις να σβηστεις απο το φορουμ μπορεις να το πεις , δεν το
συνηθιζουμε να σβηνουμε ουτε ποστ ουτε μελη , αλλα να χρειαστει το κανω και αυτο )
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση