gkblues έγραψε:Προβληματισμού συνέχεια
Το απόλυτο grail μου το Rolex nd
Πιο κοντά δείχνει να είναι ένα Tudor BB
Το 39αρι έχει μάλλον ιδανικό μέγεθος και είναι πιο κοντά στο παλιό και καλό sub.
Το Gmt φαίνεται εξαιρετικό και πλήρες
Το moon από την άλλη όσες φορές και να το κοιτάω με συγκινεί και με δελεάζει
Δεν έχει ημερομηνία και είναι κουρδιστό (να με προβληματισει;)
Η επιλογή που πρέπει να κάνω θα αφορά μόλις το δεύτερο ρολόι της συλλογής μου πλέον μετά το Lld
Τρέλα
που την βλέπεις την τρέλα .....
δεν υπάρχει ρολοι που να σου δινει τοσα πολλα με αυτα τα χρηματα ....!!!!
δεν μπορω να κανω κατι αλλο ....
... να και το ζευγαρωμα με το LLD σου ... δες τι ωραια που ειναι παρεούλα ...... τελειο ....!!!!
These users thanked the author captain for the post (total 3):
Κύριε κύριε να πω και γω!!Ρε Γιώργο... Υπογραφεις με το βιντεακι του moon... Έχεις ανοίξει 3-4 threads για το moon.. Έχεις ποσταρει χιλιάδες φώτο για το moon... Αν δε το πάρεις θα το έχεις απωθημένο μέχρι να γεράσεις!!!Χτύπα το πριν ακριβεινει κι άλλο!! Και μετά σκωτωσε το LD Longines που το βλέπω αδιάφορο σαν ρολοι και σιγά σιγά χτυπάς και ένα ΒΒ. Τέρμα!, Με moon και BB τα έχεις ΟΛΑ
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σου Captain με τις φωτογραφιαρες σου! Αν και άλλο είναι το μοντέλο σου έτσι;
captain έγραψε:
gkblues έγραψε:Προβληματισμού συνέχεια
Το απόλυτο grail μου το Rolex nd
Πιο κοντά δείχνει να είναι ένα Tudor BB
Το 39αρι έχει μάλλον ιδανικό μέγεθος και είναι πιο κοντά στο παλιό και καλό sub.
Το Gmt φαίνεται εξαιρετικό και πλήρες
Το moon από την άλλη όσες φορές και να το κοιτάω με συγκινεί και με δελεάζει
Δεν έχει ημερομηνία και είναι κουρδιστό (να με προβληματισει;)
Η επιλογή που πρέπει να κάνω θα αφορά μόλις το δεύτερο ρολόι της συλλογής μου πλέον μετά το Lld
Τρέλα
που την βλέπεις την τρέλα .....
δεν υπάρχει ρολοι που να σου δινει τοσα πολλα με αυτα τα χρηματα ....!!!!
δεν μπορω να κανω κατι αλλο ....
... να και το ζευγαρωμα με το LLD σου ... δες τι ωραια που ειναι παρεούλα ...... τελειο ....!!!!