Δες το λινκ στο ποστ μουΗλία σε πιο καινούργιο αναφέρεσαι; Μάλλον μου έχει διαφύγει κάτι!!!
ναι, αλλά για πόσα να πω?Ηλία ίσως πρέπει να στείλουμε κάποιο e mail στον τύπο ...
Δες το λινκ στο ποστ μουΗλία σε πιο καινούργιο αναφέρεσαι; Μάλλον μου έχει διαφύγει κάτι!!!
ναι, αλλά για πόσα να πω?Ηλία ίσως πρέπει να στείλουμε κάποιο e mail στον τύπο ...
Geckota Κ1 B-uhr vintage fliegerIlias-G έγραψε:Δες το λινκ στο ποστ μουΗλία σε πιο καινούργιο αναφέρεσαι; Μάλλον μου έχει διαφύγει κάτι!!!
τώρα με αυτό που έγραψες έφαγα κώλυμα ... ρωτάω κ εγώ με την σειρά μου το μπρούτζινο είναι μπογιά ;snapper έγραψε:Χρήστο ωραίο το καταδυτικο των 50 μέτρων,αλλά αυτό το quartz στο καντράν με χαλάει..
Το bronze που λες βαμμένο ειναι ετσι?
.τώρα με αυτό που έγραψες έφαγα κώλυμα ... ρωτάω κ εγώ με την σειρά μου το μπρούτζινο είναι μπογιά ;
Καλά θα με τρελάνετε? Καταδυτικό 50 μέτρων???snapper έγραψε:Χρήστο ωραίο το καταδυτικο των 50 μέτρων,αλλά αυτό το quartz στο καντράν με χαλάει..
Το bronze που λες βαμμένο ειναι ετσι?
Α μάλιστα, ΟΚ! Ενδιαφέρον είναι με το california dial, αλλά μου αρέσει καλύτερα ο πιλότος. Και με τους μπλε δείκτες είναι ενδιαφέρον, με το type b dial. Το type a δε μου αρέσει σε αυτό.CHRISTOS έγραψε:Παιδιά ποιο καταδυτικο κοιτάτε?
Σε αυτό που έβαλε ο Ηλίας αναφέρομαι...
http://www.watchgecko.com/website/watches/default.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Το καταδυτικό είναι αυτόματο στα 200μ...
Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η εκδοση με τους μπλε δείκτες προς το παρόν. Κι εμένα μ'αρεσει καλύτερα, αλλά....markosgr28 έγραψε:Α μάλιστα, ΟΚ! Ενδιαφέρον είναι με το california dial, αλλά μου αρέσει καλύτερα ο πιλότος. Και με τους μπλε δείκτες είναι ενδιαφέρον, με το type b dial. Το type a δε μου αρέσει σε αυτό.CHRISTOS έγραψε:Παιδιά ποιο καταδυτικο κοιτάτε?
Σε αυτό που έβαλε ο Ηλίας αναφέρομαι...
http://www.watchgecko.com/website/watches/default.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Το καταδυτικό είναι αυτόματο στα 200μ...