Ευχαριστω Σπυρο!gerogian έγραψε:
Μπραβο Θοδωρη,υπεροχα!!
Μονο 100% original,αγυαλιστα και mint.ggli έγραψε:Και ολα 100% original,
Ωραίος θοδωρη
Αλλιως κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει ''συλλεκτικη αξια ή ενδιαφερον''.
Ευχαριστω Σπυρο!gerogian έγραψε:
Μπραβο Θοδωρη,υπεροχα!!
Μονο 100% original,αγυαλιστα και mint.ggli έγραψε:Και ολα 100% original,
Ωραίος θοδωρη
Georges έγραψε:μέχρι πέρσι στο παραπέντε ήμουνα να τα δώσω όλα και να αρχίσω να μαζεύω εκδόσεις moonwatch...eisenberg έγραψε:Με ποιο μοντελο εχεις εμμονη?Georges έγραψε:
δεν είσαι ο μόνος...η διαφορά μας είναι οτι οι δικές μου εμμονές είναι ακριβές (για μένα) και παραπάνω από μία...συνεπώς την έχω γλιτώσει για την ώρα.
Πάντως όταν βλέπω καντράν με δείκτη αεροπλανάκι δεν μπορώ να αντισταθώ....
Επίσης το 142 είναι όνειρο...όπως και το φόρτις Β42 το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω και με 7750
Φιλικά Γιώργος
Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις Χρησταρα...σιγα σιγα τα βρισκω,χρονια πισω,στο παρελθον εχω πουλησει αλλα τοσα σταδιακα.CHRISTOS έγραψε:Ποσο εχουν ρε θοδωρη; και που ψαχνεις να τα βρεις βρε λαγωνικο ;
Να σαι καλα φιλαρακιΠολλα respect λεμε...
Georges έγραψε:Εμένα Θοδωρή μεγαλώνει η εμμονή με το Β42 που έγραφα όταν έφτιαξες το θέμα
Ε,τα χεις κι εσυ τα θεματακια σου Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:
Πάντως θα έλεγα ότι έχω κάποια εμμονή με τα SKX007/9. Όπως έχω ξαναγράψει, τα έχω αγοράσει, πουλήσει, μετανιώσει σε όλες τις πιθανές εκδόσεις (rubber, jubilee, oyster, J, K) περίπου 10 φορές το 7 και 6-7 το 9. Τώρα έχω 2 7, ένα rubber και ένα jubilee. Το ένα από τα δύο μπορεί να φύγει κάποια στιγμή και τα δύο αποκλείεται.
Θα ήταν ευλογία για μένα να το έδινε...έχει καντράν Τρίτιο...eisenberg έγραψε:
Να παρεις και του Ποντιου το Φορτις,αυτος νομιζω μετα τον Μαυροκολπο ειναι σε ωρολογιακη νιρβανα και δεν τον νοιαζει τιποτα...
Χρηματα?Georges έγραψε: Αρκεί φυσικά να βρω και τα χρήματα
χαχαχα που τέτοια τύχη...βλέπεις δεν είναι και το πιο διαδεδομένο μοντέλο. Άλλωστε και οι φλιπεριές έχουν δυσκολέψει. Όλοι καίγονται για μετρητό...eisenberg έγραψε:Χρηματα?Georges έγραψε: Αρκεί φυσικά να βρω και τα χρήματα
Τί χρηματα...φλιπερια