Επιλογή ρολογιού μέχρι 700 ευρώ.

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Επιλογή ρολογιού μέχρι 700 ευρώ.

Δημοσίευση από eisenberg »

marios_ch έγραψε:Και εμένα ρε φίλε μου αρέσει πάρα πολύ όμως, έφαγα πολλές ώρες να το ψάχνω αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι το λουράκι που δεν παίρνει άλλο και ότι είναι 20 και στενέυει αρκετά στο τέλος του..
Νομιζω ο ΒΒ αλλαζει λουρακια στα fortis του,γιατι το B42 να μη μπορει να δεχτει αλλο λουρι? :?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

StefMac έγραψε:
marios_ch έγραψε:Και εμένα ρε φίλε μου αρέσει πάρα πολύ όμως, έφαγα πολλές ώρες να το ψάχνω αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι το λουράκι που δεν παίρνει άλλο και ότι είναι 20 και στενέυει αρκετά στο τέλος του... Αυτό με χάλασε λίγο εμένα και ότι μπορεί τώρα να είμαι ενθουσιασμένος αλλα σε λίγο να μετανιώσω για την αγορά...!!!
Για αγορές που έχουμε την υπόνοια ότι μπορεί να μετανιώσουμε μετά,
δεν τις πραγματοποιούμε !!! ;)

Φιλικά Στέφανος.
+1

Φιλικα,

Αντωνης
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

eisenberg έγραψε:
marios_ch έγραψε:Και εμένα ρε φίλε μου αρέσει πάρα πολύ όμως, έφαγα πολλές ώρες να το ψάχνω αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι το λουράκι που δεν παίρνει άλλο και ότι είναι 20 και στενέυει αρκετά στο τέλος του..
Νομιζω ο ΒΒ αλλαζει λουρακια στα fortis του,γιατι το B42 να μη μπορει να δεχτει αλλο λουρι? :?
Φίλε Θοδωρή το ρώτησα σε πολλά μαγαζιά και όλοι μου είπανε ότι δεν παίρνει άλλα λουριά...!!!
marios_ch

Λοιπόν τελικά θα ακολουθήσω τον δρόμο της λογικής αφού συμφωνώ με τα λόγια του φίλου Στέφανου και αφού πήγα μια βόλτα πάλι σήμερα στον Κ. Καπετανάκη θα πάρω το πρώτο μου κομμάτι από την επίσημη αγαπημένη μου....
Πολύ σημαντική έκπτωση και εδώ από τα 1500 τελική 1000... Ξέφυγα λίγο από τον προυπολογισμό μου αλλά πιστέυω αξίζει τον κόπο... Για πείτε και εσείς την γνώμη σας παιδιά??? Εδώ το κομμάτι...!!!

Εικόνα
By arkolykos, shot with C5060WZ at 2009-09-10[/img]
Άβαταρ μέλους
warover
Has thanked: 0
Been thanked: 34 times

Δημοσίευση από warover »

στα 1500 ευρο retail θα κοιταζα σε longines maurice lacroix και τα δυο χρονογραφοι
Άβαταρ μέλους
warover
Has thanked: 0
Been thanked: 34 times

Δημοσίευση από warover »

marios_ch έγραψε:Λοιπόν τελικά θα ακολουθήσω τον δρόμο της λογικής αφού συμφωνώ με τα λόγια του φίλου Στέφανου και αφού πήγα μια βόλτα πάλι σήμερα στον Κ. Καπετανάκη θα πάρω το πρώτο μου κομμάτι από την επίσημη αγαπημένη μου....
Πολύ σημαντική έκπτωση και εδώ από τα 1500 τελική 1000... Ξέφυγα λίγο από τον προυπολογισμό μου αλλά πιστέυω αξίζει τον κόπο... Για πείτε και εσείς την γνώμη σας παιδιά??? Εδώ το κομμάτι...!!!

Εικόνα
By arkolykos, shot with C5060WZ at 2009-09-10[/img]
Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω μια και δεν εχω δει -πιασει ποτε ρολοι της εταιριας
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40308 times
Been thanked: 8767 times

Δημοσίευση από Megalos »

Μαριε και εγω δεν εχω πιασει στο χερι μου Glycine αλλα την θεωρω μια πολυ αξιολογη εταιρεια και
νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη και παρα πολυ καλη εκπτωση :cheer:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Φιλε Μαριε πολυ ωραιο το Glycine αλλα απ οτι βλεπω δεχεται τα ιδια ''χωνευτου'' τυπου λουρια με το Fortis.Επισης εχει κι αυτο βιδωτου τυπου μπαρετες.Αρα αν το Glycine δεχεται aftermarket λουρια σιγουρα δεχεται και το Fortis B42 ;)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ! Βουρ στο ψητό!!

Φιλικα,

Αντωνης
marios_ch

eisenberg έγραψε:Φιλε Μαριε πολυ ωραιο το Glycine αλλα απ οτι βλεπω δεχεται τα ιδια ''χωνευτου'' τυπου λουρια με το Fortis.Επισης εχει κι αυτο βιδωτου τυπου μπαρετες.Αρα αν το Glycine δεχεται aftermarket λουρια σιγουρα δεχεται και το Fortis B42 ;)
Φίλε Θοδωρή μου είπε κάποιος αν θυμάμαι καλά ότι έχει ενα θηλύκωμα μάλλον πιο μέσα το όποιο δεν αφήνει άλλο λουρί... Τι να σου πω και εγώ φίλε όπου ρώτησα το ίδιο μου είπανε και το ρώτησα σε 2-3 μαγαζιά γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει... Αν ξέρει ο φίλος Δημήτρης ας τοποθετηθεί...

Φίλε Νίκο οι δύο εταιρείες που αναφέρεσαι είναι νομίζω πιο κλασσικές και εγώ ψάχνω κάτι σε αυτό το στύλ... Το ψάχνω πολύ καιρό το ζήτημα και έχω καταλήξει οπότε δεν θέλω να μπω πάλι στην διαδικασία άλλης έρευνας αγοράς...
Το πιο σημαντικό είναι ότι με εκφράζει και ακόμα πιο σημαντικό ότι αγοράζω την κάτι από την εταιρεία της καρδιάς μου...

Φίλε Κώστα είναι όντως πολύ καλή η έκπτωση... Αντώνη αύριο ή το πολύ την Δευτέρα θα είναι φορεμένο...!!!!
Απάντηση