eisenberg έγραψε:markosgr28 έγραψε:Προσωπικά είχα αφαιρέσει hairlines σε τιτάνιο με γόμα από την μπλε πλευρά και πολύ προσοχή. Το είχα διαβάσει σε ξένο φορουμ και είχε εκπληκτικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο το τιτάνιο σε αυτόν τον τομέα από το ατσάλι, γιατί ότι δοκιμές έχω κάνει σε ατσάλι έχουν λιγότερο καλά αποτελέσματα, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Το τιτάνιο είναι πάντως πιο δύσκολο, θαμπώνει με το χρόνο, κλπ. Είναι όμως πιο ελαφρύ, πιο ανθεκτικό σε διάβρωση και γενικά πιο ευγενές μέταλλο. Όμως λίγα ρολόγια τιτάνιο μου αρέσουν, το γκρί χρώμα που βγάζει το τιτάνιο δεν πάει με όλα για το γούστο μου.
ΜΑρκο εχω μια γυαλιστικη αλοιφη που κανει θαυματα σε μικρογρατζουνιες στο ατσαλι και το ρολοι αστραφτει μετα.Επισης για πιο δυσκολες περιπτωσεις ειναι και το cape cod απ'οτι διαβαζω.
Στο τιτανιο ειχα δοκιμασει κι εγω τη μπλε γομα,αλλα αλλαξε το χρωμα του τιτανιου το εκανε πιο ανοιχτοχρωμο σε σχεση με το υπολοιπο κασωμα.
Έγραψα μια απάντηση σε αυτό και δεν τη βλέπω, περίεργο, να μην πάτησα υποβολή? Μπορεί.
Έγραψα λοιπόν ότι το cape cod το έχω ακούσει και αλοιφές μου έχουν προτείνει, αλλά για ατσάλι προτιμώ να πάω σε τεχνική, γιατί τα ατσάλινα ρολόγια έχουν διαφορετική υφή (γυαλισμένη, βουρτσισμένη, ματ) στο ίδιο ρολόι και δεν ξέρω πως θα επηρεαστεί και αν θα είναι ομοιόμορφο μετά.
Η γόμα το έκανε πιο ανοικτόχρωμο, εμένα μου άρεσε καλύτερα έτσι, ήταν και πιο γυαλιστερό λίγο και είχα κάνει όλο το ρολόι, αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός μου. Επειδή το συγκεκριμένο το είχα πάρει μεταχειρισμένο, δεν ξέρω αν από την αρχή ήταν περίπου έτσι, δηλαδή πιο ανοικτόχρωμο με το πέρασμα του χρόνου έγινε πιο σκούρο.